Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Starlight – Explore The Stars

Jestliže se zajímáte o astronomii, případně byste rádi začali, mohla by se vám hodit povedená aplikace Starlight – Explore the Stars. S pomocí tohoto programu vám stačí namířit váš iPhone či iPad na oblohu a v reálném čase můžete vidět postavení hvězd a planet.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

The Shapeshifting Detective

Pokud vás při hraní her zajímá především kvalitní příběh, zbystřete. V takovém případě by se vám mohl zalíbit titul The Shapeshifting Detective. Prakticky se jedná o interaktivní film, kdy se zhostíte role detektiva a budete muset najít vraha. Vaší výhodou je, že se můžete v kohokoliv proměnit. Vždy tak záleží na vašich jednotlivých rozhodnutích, které udávají následný chod hry. Hra je vybavena více než 1600 videonahrávkami.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Motick – Flip Clock

Pokud se vám líbí design překlápěcích hodin, možná vás zaujme také aplikace s názvem Motick – Flip Clock. Nabízí několik různých režimů ukazatelů času, podporu widgetů na plochu, a nabízí také bohaté možnosti přizpůsobení a úprav.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Best Before – Food Tracker

Stalo se vám někdy, že jste například zapomněli na jogurt v lednici a našli jej až po datu expirace? Předcházet těmto situacím vám dokáže pomoci aplikace Best Before – Food Tracker. Tento program bude zaznamenávat všechny vaše potraviny a vést přehled o tom, kdy projdou.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

PasteMe – Pastebin Client

Pokud pravidelně, případně častěji využíváte webovou aplikaci Pastebin.com pro sdílení částí kódů a dalšího textu, tak by se vám mohla hodit aplikace PasteMe – Pastebin Client. S její pomocí můžete sdílet text přímo z vašeho iOS zařízení, přičemž vše vyřešíte v rámci programu.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Essential Calculator

Jak název napovídá, s aplikací Essential Calculator získáte jednoduchou matematickou kalkulačku s přehledným přizpůsobitelným uživatelským rozhraním, velkými tlačítky, a s možností sledovat na displeji průběh vámi prováděných operací. Aplikace Essential Calculator je k dispozici také pro iPad.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Break Brick Out

Úkol je jasný. Odstraňte všechny kostičky, které pře vás Break Brick Out postaví. K tomu budete potřebovat rychlé reakce a palec, jednu kuličku a trochu trpělivosti. Pozor, zábava končí, jakmile vám kulička spadne do propasti.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.