Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Locker Pro – Password Manager

Díky aplikaci Locker Pro – Password Manager už se nemusíte bát, že byste zapomněli některé z vašich důležitých hesel. Tato aplikace vám pomůže nejen bezpečně uchovat všechna vaše hesla, ale nabízí také podporu importu a exportu, ovládání za pomoci gest, bohaté možnosti zabezpečení a podporu zálohování do iCloudu.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

 

WOOFIT: Workout for Women App

Woofit je fitness aplikace, která je zaměřená přímo na ženy. Najdete zde efektivní cvičební programy pro celé tělo, které si můžete přizpůsobit podle toho, jaký je váš přesný cíl. Můžete si zde vyzkoušet také různé specificky zaměřené výzvy.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

SUBURBIA City Building Game

Napadlo vás někdy, jaké by to asi bylo, kdybyste museli vybudovat celé město? Přesně o tomto je totiž dokonalá hra SUBURBIA City Building Game, ve které budete mít na starost postavení domů, industriálních zón, muzeí, podzemní dopravy a řady dalších důležitých budov. Budete si ale muset dávat pozor, abyste nerostli až příliš rychle. Jinak totiž můžete kompletně ztratit důvěru a veškeré finance.

  • Původní cena: 199 Kč (49 Kč)

Drop the Chicken 2 The Circus

Hledáte nějakou zajímavou hru, která vás zabaví, když se zrovna nudíte? Drop The Chicken 2 je oddechová a plně animovaná, návyková hra plná různých hádanek. Našeho kuřecího hrdinu Chucka zajala zlomyslná opice a tak naše kuře musí překonat různé levely a dostat se ke své přítelkyni. Hra nabízí 100 obtížných a 5 bonusových levelů.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

File Explorer for Mac [Pro]

S pomocí aplikace File Explorer for Mac [Pro] můžete propojit váš iPhone, iPad i Apple TV spolu s vaším Macem. Díky tomu si budete moci prohlížet soubory uložené na druhém zařízení a případně s nimi rovnou pracovat, prohlížet si je či je upravovat. Jak to celé vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Easy Sum | Shopping List

Aplikace Easy Sum – Shopping List vám do značné míry dokáže usnadnit například nakupování, konkrétně tedy počítání částky, kterou budete za daný nákup platit. Ve zkratce by se dalo říct, že se jedná o praktický kalkulátor, který počítá s tím, že některé položky je nutné vynásobit počtem kusů a podobně.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

The Beggar’s Ride

Jestliže se považujete za fanouška her, jejíchž příběh oplývá hned několika tajemstvími a čeká na vás řada hádanek, pak je tady The Beggar’s Ride přímo pro vás. V této hře budete hrát za starého žebráka, který jednoho dne najde neobyčejnou masku. Ta totiž dokáže přenést člověka do světa, jenž je ukryt na druhé straně deště a vaším úkolem bude odhalit řadu tajemství. Problémem navíc je, že jsou maska a tajuplný svět určeny pro opravdové hrdiny, ale vy se ocitáte v roli pouhého žebráka. Zvládnete to?

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.