Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

File Explorer for Mac [Pro]

S pomocí aplikace File Explorer for Mac [Pro] můžete propojit váš iPhone, iPad i Apple TV spolu s vaším Macem. Díky tomu si budete moci prohlížet soubory uložené na druhém zařízení a případně s nimi rovnou pracovat, prohlížet si je či je upravovat. Jak to celé vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

To the Moon

Ve hře To the Moon budete hrát za dva doktory, kteří se rozhodli naplnit poslední přání umírajícího muže. Tito dva doktoři se totiž živí tím, že lidem dopřejí „další život,“ který se ale odehrává pouze v jejich hlavě. To the Moon ale skrývá spoustu tajemství a různých hádanek, jenž zcela mění děj hry a doslova vás vtáhnou do děje.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Home Behind

Ve hře Home Behind se vžijete do role muže, který byl ze své domovské vlasti vyhnán skupinou rebelů. Kvůli tomu budete muset vycestovat do neznámých zemí a vzdát se tak všeho, co jste doposud milovali. Dalším poměrně velkým problémem je, že absolutně netušíte, kde se nachází vaše rodina. Zvládnete si poradit v tomto boji o přežití?

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

PXL – mosaic art

Stažením aplikace PXL – mosaic art získáte parádní nástroj, který dokáže v okamžiku předělat vaše fotografie do podoby mozaiky. Tímto způsobem tak můžete samotné vzpomínky proměnit do velice zajímavé podoby a případně si výsledek uchovat či jej rovnou sdílet s vašimi nejbližšími.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Lovecraft’s Untold Stories

V akční RPG hře Lovecraft’s Untold Stories se vrhnete do objevování tajuplného světa, který je vždy zcela náhodně vygenerovaný a čeká v něm na vás spousta zajímavých příběhů. Vy sami budete muset bojovat s různými monstry z bájného světa, vylepšovat si vaše nástroje, řešit hádanky a postupně tak porazit vašeho hlavního nepřítele, kterým je prastarý bůh.

  • Původní cena: 249 Kč (49 Kč)

Weapon Shop Fantasy

Jestliže se považujete za milovníky RPG simulací, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na titul Weapon Shop Fantasy. V této hře vaším úkolem bude, abyste si dokázali sami vyrobit ty nejmocnější zbraně, následně je patřičně očarovali a utkali se tváří v tvář s vašimi (pixelovými) nepřáteli.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Tank Super Wars

Jestliže hledáte nějakou oddechovou, ale přesto zábavnou hru, která by vás dokázala ve vzpomínkách přenést o několik let zpět, tak byste rozhodně neměli přehlédnout slevu na Tank Super Wars. V této hře totiž na klasických, retro mapách budete ovládat tank, kdy vaším úkolem bude zneškodnit vaše nepřátele. Celá hra je ve 2D.

  • Původní cena: 299 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.