Zavřít reklamu

I během tohoto týdne se Netflix činil a přinesl několik zajímavých filmů a seriálů. Jelikož je venku stále zima a sychravo, třeba oceníte několik tipů na zajímavých pořadů. To nejzajímavější naleznete pod tímto odstavcem.

Vyvolená

Klidné dánské městečko obestírá znepokojivé tajemství. Když ho pak sedmnáctiletá holka s kamarády odhalí, převrátí jim to život naruby. Seriál má prozatím šestici epizod. Spíše pro mladší diváky, ale zaručeně pobaví.

Jmenuji se Georgina

U fotbalu ještě chvíli zůstaneme, ovšem pohlédneme na něj trošku z jiné strany. Tento seriál je o přítelkyni Cristiana Ronalda a ukáže nám, jaký je život přítelkyně jednoho z nejlepších fotbalistů všech dob.

Neymar: Dokonalý chaos

Máte-li rádi fotbal, je tento seriál pro vás povinností. Ve třech epizodách se dozvíte zajímavé informace o této světové fotbalové megastar. Některé jeho výroky v seriálu jsou poměrně hodně citované.

Domácí tým

Příběh vypráví o otci, který si příliš nerozumí se svým malým synem. Jde o fotbalového trenéra, který dostal v NFL stopku. Ve volném čase se tedy ujme neschopného žákovského týmu, v němž hraje i jeho syn.

All of Us are Dead

Když se řekne Netflix a Jižní Korea, po Squid Game leckdo zbystří. Nyní nám tato země přináší horor se zombie tematikou. Ve škole se rychle šíří zombie virus. Studentům nezbývá nic jiného než bojovat o život a snažit se utéct.

Dnes nejčtenější

.