Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Remote KeyPad & NumPad

Napadlo vás někdy, že byste váš iPhone či iPad proměnili do podoby bezdrátové klávesnice pro váš Mac i počítač? S tímto vám dokáže pomoct aplikace Remote KeyPad & NumPad, která zařízení propojí prostřednictvím domácí sítě. Následně vám umožní si klávesnici v rámci tohoto programu přizpůsobit vlastním potřebám a máte hotovo.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Crying Suns

Milovníkům RPG a strategií by rozhodně neměla uniknout parádní sleva na zajímavý titul Crying Suns. V této hře se zhostíte role velitele vesmírné flotily a vydáte se na průzkum tajuplného království. Postupně budete odhalovat mysteriózní pravdu, přičemž na vás čeká spousta úkolů.

  • Původní cena: 229 Kč (149 Kč)

Titan Quest HD

Po delší době do akce znovu zavítala oblíbená hra Titan Quest HD, která potěší především milovníky napínavých RPG. V tomto titulu budete spolu s vaším hrdinou čelit hordám hrůzostrašných nepřátel a postupně tak budete postupovat hrou. Hra by měla nabídnout více než 60 hodin zábavy a postupné vylepšování postavy.

  • Původní cena: 179 Kč (49 Kč)

Kingdom Rush Frontiers

Další oblíbenou strategií, kterou si nyní můžete pořídit s 50% slevou, je Kingdom Rush Frontiers. V tomto takzvaném tower defense titulu budete muset bránit vaši základnu a strategicky proto rozmisťovat ochranné zdroje, které vás následně uchrání před útoky nepřátel.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Phone Drive: File Storage Sync

S pomocí aplikace Phone Drive: File Storage Sync můžete propojit iPhone či iPad s vaším Macem, potažmo s PC. Pro samotné propojení je samozřejmě potřeba být na stejné Wi-Fi sítí, díky čemuž následně můžete vidět soubory uložené na druhém zařízení a případně s nimi rovnou pracovat.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

The Forgotten Room

The Forgotten Room je vizuálně velmi povedená a působivá hra, doplněná neméně zajímavým soundtrackem. Vychutnejte si skvělou atmosféru, napětí a náročné hádanky.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Future Ludo

Zahrajte si tuto známou, strategickou stolní hru nově na vašem iPadu či iPhonu. Nyní však nehrajete na papíře, jak je zvykem, ale přímo ve virtuálním vesmíru. Hoďte kostkou a probojujte se se svou mateřskou lodí až do cíle. Podporuje hru až pro 4 hráče.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.