Zavřít reklamu

Jste-li vášnivými sběrateli odznáčků pro chytré hodinky, následující řádky vás nadchnou. Na nadcházející měsíc má totiž Apple připraveny hned dvě fitness výzvy za odznáček, kterým si tak budete moci rozšířit svou stávající sbírku. A že bude i tentokrát o co stát. 

Skrze první fitness výzvu plánovanou mezi 1. a 15. únorem chce Apple oslavit start čínského nového roku. Ke splnění bude stačit, když v tomto dvoutýdenním okně uživatel zaznamená na hodinkách alespoň dvacetiminutové cvičení. V tuto chvíli sice není zcela jasné, zda se jedná o výzvu určenou jen pro země, které čínský nový rok ve velkém slaví, či pro celý svět, ale vzhledem k tomu, že i exkluzivní výzvy pro určité země lze plnit pomocí jednoduchého triku v našich luzích a hájích, je dobré o té nadcházející tak jako tak vědět. 

Druhou fitness výzvou měsíce února je takzvaná Unity challenge, tedy výzva k oslavám Měsíce černé historie, který Apple začal oslavoval ve větší míře počínaje loňskem, kdy vydal v rámci oslav třeba i nové řemínky pro Apple Watch spolu s jejich limitovanou edicí. Tato výzva poběží celý měsíc s tím, že pro její splnění bude třeba uzavřít sedm dní po sobě červený kroužek aktivity. Nejedná se tedy o nic extrémně složitého, což je však z povahy celé výzvy logické. 

Jelikož jsou obě výzvy vázány k určité události, jsou Applem brány jako exkluzivní a jejich promarnění tedy bude znamenat jediné – ztrátu možnosti na jejich získání. Rozhodně tedy s jejich plněním neotálejte, protože o ně jinak nenávratně přijdete. 

Dnes nejčtenější

.