Zavřít reklamu

Pokud jste vášnivými fotografy, zbystřete. Před pár desítkami minut totiž Apple oficiálně odstartoval svou novou fotovýzvu v rámci své reklamní kampaně Shot on iPhone, díky které můžete své fotky dostat až do jeho reklam. Téma letošního ročníku je nicméně relativně omezující – jedná se totiž o makro fotky, které oficiálně podporují jen iPhony 13 Pro a 13 Pro Max. 

Pravidla letošní fotovýzvy jsou naprosto jednoduchá. Stačí, abyste na svůj iPhone 13 Pro (Max) vyfotili povedenou makro fotku a tu ode dneška až do 16. února vyvěsili buď na Instagramu či Twitteru s hashtagy #ShotoniPhone a #iPhonemacrochallenge, nebo fotku pošlete na emailovou adresu shotoniphone@apple.com, s tím, že bude pojmenována ve formátu ‘křestnijméno_příjmení_macro_iPhonemodel.’ Předmětu mailu pak musí být: „Shot on iPhone Macro Challenge Submission.“

Ze zaslaných fotografií Apple dle svých slov později vybere 10 nejlepších, které následně použije pro své PR kampaně ať už v digitálním světě, nebo na billboardech, potažmo v Apple Storech. Samozřejmostí je pak to, že fotografy vítězných snímků čeká finanční odměna, respektive honorář za poskytnutí licence k využití. Jak vysoký tento honorář bude sice Apple v tiskové zprávě, kterou soutěž odstartoval, neuvádí, ale v minulosti se nesčetněkrát ukázalo, že je v rámci podobných akcí velmi štědrý. 

Dnes nejčtenější

.