Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Simple T for Twitter

Patříte mezi fanoušky sociální sítě Twitter? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní nabídku na aplikaci Simple T for Twitter. Jedná se o perfektního klienta, který vám zpřístupní zmiňovanou sociální síť i na vašich jablečných hodinkách a nabízí poměrně přehledné a uživatelsky přívětivé prostředí.

  • Původní cena: 179 Kč (Zdarma)

Pathways: Slide Puzzle Game

Dnešní článek si zakončíme zajímavou hrou Pathways: Slide Puzzle Game, kterou nemusíte hrát jen na vašem iPhonu či iPadu, ale užít si ji dokážete i na Apple Watch. Prakticky se jedná o logickou hru, kdy musíte různě přesouvat jednotlivé hrací bloky, abyste dokončili cestičku.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Roman – budget weight loss

Chtěli byste zredukovat svou hmotnost a shodit nějaké to kilo navíc? V takové případě jistě víte, že naprostým základem je správná strava. S tímto vám dokáže skvěle pomoct aplikace Roman – budget weight loss, která se jednak stará o pravidelnou stravu, sleduje progres vaší hmotnosti a motivuje vás ke cvičení.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.