Zavřít reklamu

Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Nepřítel pod ochranou

Matt Weston (Ryan Reynolds) sice pracuje u CIA, ale přesto se pekelně nudí. Jeho pověřením je spravovat tajné vězení CIA v Kapském Městě, v němž dosud nebyl nikdo „ubytován“. Hned první „host“ ale bude z kategorie VIP. Tobin Frost (Denzel Washington) je bývalý elitní agent amerických tajných služeb, který začal před lety pracovat proti mateřské organizaci. Prodával informace každému, kdo o ně projevil zájem a zaplatil dostatečnou sumu, vraždil bývalé kolegy, dodával materiální podporu teroristickým režimům po celém světě a než se ho podařilo dopadnout, uběhlo téměř jedno celé desetiletí. Tahle velká ryba se za mřížemi nestačí ani rozkoukat, když na utajený objekt zaútočí neznámí ozbrojenci. Dosud nepříliš akční Weston se rozhodne chytit příležitost za pačesy a na poslední chvíli i s Frostem z objektu uteče. Jen jestli si neukrojil příliš velké sousto.

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Nepřítel pod ochranou pořídíte zde.

Mrazivá pomsta

V Mrazivé pomstě, strhujícím akčním thrilleru plném černého humoru, hraje Liam Neeson Nelse Coxmana, muže od rodiny, jehož klidný život s manželkou (Laura Dern) je obrácen vzhůru nohama, když jim za podivných okolností zemře syn. Nels začne pátrat po pravdě o smrti svého potomka na vlastní pěst a jeho touha po spravedlnosti se rychle změní v krutou mstu. Drogový král přezdívaný Viking (Tom Bateman) postupně záhadně přichází o své zabijáky a Nels se pomalu mění z příkladného občana v chladnokrevného mstitele, který nedovolí ničemu a nikomu, aby mu stál v cestě.

  • 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Mrazivá pomsta pořídíte zde.

V nitru Llewyna Davise

V nitru Llewyna Davise je příběh ambiciózního a talentovaného mladého muzikanta, který se snaží získat si trochu uznání, v době obrody folkové hudby, v New Yorku roku 1961. Ačkoliv se jeho život zdá být nekonečným řetězem smůly, Llewyn se nevzdává a pevně si jde za svým snem. Bez peněz a trvalé adresy se protlouká životem a přespává u stále se snižujícího počtu kamarádů. Jako šance na záchranu se jeví cesta do Chicaga, kam se vydává s nadějí na získání nového manažera a s vyhlídkou na překonání své smůly.

  • 59,- vypůjčení, 99,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film V nitru Llewyna Davise pořídíte zde.

Americký gigolo

Julian Kay (Richard Gere) je zvláštní druh muže. Chlapecký. Smyslný. Profesionální. Mluví pěti nebo šesti jazyky a lze si ho zaplatit jako společníka, průvodce, překladatele či šoféra. Julian Kay je americký gigolo. V černém kabrioletu značky Mercedes 450 SL se prohání svým kalifornským světem blahobytu a žen. Michelle Strattonová (Lauren Huttonová) je krásná, žádoucí a osamělá. Je provdaná za kalifornského senátora a hraje oddanou manželku. Ale čeká. Čeká na něco, co jí změní život. Potká Juliana a sleduje ho až na místo, kde žije. Pomalu a váhavě se mezi nimi začne vytvářet pouto. Pak ale přijde Juliana vyslechnout detektiv Jack Sunday (Hector Elizondo). V Palm Springs totiž došlo k vraždě a čím hlouběji se vyšetřování dostává, tím více je Julian do případu zapleten. Jeho alibi je vratké. Několik zmizelých šperků bylo nastraženo u něj v autě. Někdo se snaží očernit Juliana z vraždy. A je jen na něm, aby zjistil proč.

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Angličtina, české titulky

Film Americký gigolo pořídíte zde.

Jackass 3.5

Protože příliš mnoho není nikdy dost! Johnny Knoxville je zpět s Jackass 3.5 a kompilací desítek zcela nových epizod od idiotů, kterých se budete tak trochu bát, ale rozhodně si je zamilujete. Uvidíte kaskadérské kousky, které jste nikdy předtím neviděli, spousty žertů a hloupostí k popukání, včetně velmi blízkého a velmi osobního setkání Stevea-O se želvou, dřevěného ptáka Chrise Pontiuse, raketový výlet na Uran s Bamem Margerou a mnoho dalších žertíků!

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Angličtina, čeština

Film Jackass 3.5 pořídíte zde.

Dnes nejčtenější

.