Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Neverwinter Nights

V rámci dnešní akce se dnes objevila i oblíbená hra Neverwinter Nights, která potěší především milovníky RPG adventur. Vy se přitom ocitnete ve světě plném nebezpečí, intrik a magie, kde budete muset hledat lék proti šířící se epidemii. Přitom samozřejmě narazíte na nejrůznější úkoly a nejrůznější nepřátele. Hra tak nabízí více než 100 hodin zábavy a dokonce ji můžete hrát s přáteli v režimu multiplayer, kde se vás jednom světě můžete sejít až 250.

  • Původní cena: 249 Kč (49 Kč)

PDF Max Pro

Pokud častokrát pracujete s dokumenty ve formátu PDF, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci PDF Max Pro. Tento nástroj vám totiž umožní si tyto dokumenty nejen pročítat, ale také provádět nejrůznější anotace, podepisovat je i upravovat a podobně.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Depello – color splash photos

Jestliže byste rádi určitým způsobem „okořenili“ vaše fotografie, tak by se vám mohla hodit aplikace Depello – color splash photos, která je dnes k dostání zcela zdarma. Prostřednictvím tohoto nástroje můžete vaše fotografie do černobílého provedení, přičemž některý objekt můžete zvýraznit do barev. Jak to pak vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Plant Light Meter

Věděli jste o tom, že nadměrné zalévání květin je nejčastější chybou, kvůli které dochází k jejich odumírání? Hned na druhém místě se pak nachází nedostatek světla. S druhým problémem vám dokáže pomoct aplikace Plant Light Meter, která za pomocí fotoaparátu dokáže změřit, v jakých světelných podmínkách se květina nachází a jak ji případně přilepšit.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

myDream Universe – Build Solar

Ve hře myDream Universe Build Solar prakticky převezmete roli boha. Budete si totiž budovat svou vlastní sluneční soustavu, kdy z malého asteroidu absorbováním dalších a dalších asteroidů utvoříte celý systém. Zároveň musíte sbírat takzvané „god points“ a „mass points,“ za které následně vše vylepšujete. Zároveň na vás také čekají boje, kdy budete ničit ostatní systémy – nebo ony vás.

  • Původní cena: 329 Kč (Zdarma)

Last Colossus

Řadíte se mezi milovníky starých, spíše textových RPG her, nebo byste si je alespoň rádi připomněli? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, pak by vás mohl zaujmout titul Last Colossus, ve kterém na vás čeká devět zajímavých kapitol, kdy se spolu s vaším bojovým gigantickým robotem budete muset postavit nejrůznějším nepřátelům a náročným bossům.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Buffer Editor – Code Editor

Aplikace Buffer Editor – Code Editor potěší především vývojáře. Tento nástroj totiž funguje jako vývojářské prostředí a můžete jej tedy využít pro psaní kódu v těch nejrůznějších programovacích jazycích. Aplikace konkrétně rozumí syntaxi jazyků jako Swift, TypeScipt, C, C++, C#, Java, Javascript a spoustě dalších.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Dnes nejčtenější

.