Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Haptic Sense

Praktická aplikace Haptic Sense cílí na všechny vývojáře a lidi z oblasti UX a UI. Tento nástroj totiž dokonale demonstruje haptickou odezvu, díky čemuž uživatelům pomůže daleko lépe pochopit celou funkci. Pomocí toho následně mohou vývojáři daleko lépe implementovat Haptic Touch do svých aplikací a udělat je tak znatelně příjemnější pro samotné uživatele.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Safety Photo+Video Pro

Dnes se v akci objevila také populární aplikace Safety Photo+Video Pro, která slouží pro ochranu vašich videí a fotografií. S pomocí tohoto nástroje si totiž tyto soubory můžete rozřadit do alb a následně uzamknout, díky čemuž se k nim nedostane nikdo, kdo například nezná heslo, případně neprojde přes biometrickou autentizace Face/Touch ID.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

MyTracks

Pohrávali jste si někdy s myšlenkou, jak vlastně vypadá trasa vaší náhodné procházky, jak velkou vzdálenost ujdete a přes jaká místa procházíte? V takovém případě by se mohla hodit aplikace MyTracks, která skvěle zaznamenává GPS data nejen z procházek, ale i z běhu, cyklistiky a dalších. Následně si tak můžete prohlédnout, kde jste vlastně byli a jak se vám dařilo.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

ColorQuery Pro

Aplikace Color Query Pro cílí na všechny designéry, návrháře, webové vývojáře a umělce, kteří pracují s barvami. Tento nástroj vám totiž značně usnadní míchání barev v různých barevných modelech, díky čemuž budete přesně vědět, který tón barvy ve vaší práci využít.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Fluffymoji 2

Jestliže pro komunikaci s přáteli či rodinou komunikujete především prostřednictvím nativního nástroje iMessage, tak by se vám mohla hodit aplikace Fluffymoji 2. Tento nástroj vám totiž zpřístupní více než 400 zábavných emotikon a animovaných samolepek, s jejíchž pomocí můžete okořenit vaše konverzace.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

InfilLog – Daily Tracker

InfiLog – Daily Tracker je užitečná a povedená aplikace, která vám dokáže posloužit jakožto osobní diář. V rámci tohoto programu si můžete všechny vaše úkoly a činnosti rozdělit do jednotlivých kategorií a následně případně sledovat váš postup. Nástroj vám k tomuto účelu vykreslí parádní grafy.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Math Placement

Zajímalo vás někdy, jak jste na tom vůbec s vašimi znalostmi matematiky a kde byste se případně umístili ve srovnávacím testu? Přesně k tomuto slouží aplikace Math Placement. V ní totiž nalezete řadu úloh k procvičení a samotný test, který vás následně informuje o vašem stavu.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.