Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Golf Strokes Scorecard

Dnešní článek si zakončíme aplikací, která potěší především milovníky golfu. Do akce totiž taktéž zavítal program Golf Strokes Scorecard, který je nyní k dostání zcela zdarma. S jeho pomocí můžete skvěle zapisovat vaši aktuální hru v až čtyřech hráčích, díky čemuž se v ní jen tak neztratíte. Zároveň díky GPS vidíte vzdálenost mezi jednotlivými odpaly, a to aniž byste potřebovali mobilní telefon. Aplikace totiž funguje kompletně nezávisle.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

ETA – Live Traffic Alert

Aplikace ETA: Live Traffic Alert funguje jako váš osobní asistent při řízení. Dokáže vám  poskytnout rychlé, spolehlivé a přesné informace o tom, za jak dlouho dorazíte do vámi stanoveného cíle. ETA: Live Traffic Alert je další z aplikací, jejichž využívání na Apple Watch je obzvlášť efektivní a smysluplné. Pokud si na ciferník vašich Apple Watch nainstalujete komplikaci této aplikace, budete mít veškeré potřebné informace vždy po ruce – a to doslova.

  • Původní cena: 249 Kč (199 Kč)

TV Remote – Universal Remote

Napadlo vás někdy, že by mohlo být fajn, kdybyste televizi ovládali za pomocí vašich Apple Watch? V takovém případě byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci TV Remote – Universal Remote, která jablečné hodinky dokáže proměnit ve všestranný dálkový ovladač. Seznam podporovaných televizorů naleznete přímo v popisu v App Storu.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Dnes nejčtenější

.