Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Coolors

Coolors patří mezi oblíbené nástroje pro tvorbu nejrůznějších barevných palet. S pomocí této užitečné a šikovné aplikace můžete vytvářet, spravovat a třídit vaše vlastní barevné palety, provádět jejich export do PDF, ale také využívat bohatou a obsáhlou knihovnu již vytvořených přednastavených palet.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

All Smart Remote Controls TV

Aplikace All Smart Remote Controls TV dokáže iPhone či iPad proměnit v dálkový ovladač pro vaši chytrou televizi. Prostřednictvím tohoto nástroje tak můžete například přepínat mezi programy, měnit hlasitost, zapínat programy a řadu dalších. Jak program vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Recipes – Kids & Toddlers

Stažením aplikace Recipes – Kids & Toddlers si zpřístupníte parádní kuchařku, která s jednotlivými recepty cílí především na děti a batolata. Jednotlivá jídla jsou navíc rozděleny do kategorií podle stáří dítěte, díky čemuž budete vědět, že mu v danou chvíli dáváte jen to nejlepší.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Block vs Block II

Do akce dnes opět zamířila také zábavná hra Block vs Block II. Pokud vás v minulosti bavila populární hra Tetris, avšak chtěli byste si ji zahrát jemně vylepšenou, rozhodně byste měli vyzkoušet hru Block vs Block II. Tato hra je Tetrisu velice podobná, avšak přináší možnost takzvaného online hraní. V tom se můžete utkat s kamarádem, který se nachází na stejné WiFi a vašim úkolem bude jej porazit. Detailněji se na tuto hru můžete podívat v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Text to Speech App

Jak je již z názvu patrné, aplikace Text to Speech App vám dokáže předčítat ty nejrůznější texty, dokumenty či knihy. Do aplikace vám postačí různý text pouze překopírovat a následně můžete například již jen relaxovat a poslouchat přitom vámi zadaný text. Aplikace podporuje 37 různých jazyků, mezi kterými se mimo jiné řadí i čeština a slovenština.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Paths of Atlantis

Další logická hra, která dnes zavítala do akce, je Paths of Atlantis. V tomto titulu před vámi bude ležet vcelku jednoduchý úkol, kdy se budete muset postarat o to, aby se váš hrdina dostal na požadované místo. Toho dosáhnete za pomocí otáčení jednotlivých herních bloků.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Recolla

Do akce se znovu dostala oblíbená aplikace Recolla, která slouží pro úpravu vašich fotografií. Její vývojáři totiž analyzovali fotografie z 19. století a vytvořili sérií filtrů, s jejíchž pomocí můžete vaše snímky proměnit do stejné podoby. Jak to celé vypadá naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.