Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

Smart Activity

Smart Activity je multifunknční zkratka, kterou využijete při práci s aplikacemi na vašem iPhonu, ale také při prohledávání webu nebo práci s Ovládacím centrem. Po aktivaci této zkratky se vám zobrazí jednoduché menu, ve kterém můžete zvolit, zda chcete spustit vybranou aplikaci, otevřít konkrétní URL adresu, aktivovat Ovládací centrum nebo třeba spočítat trasu z bodu A do bodu B.

PassMaster

PassMaster je zkratka, spojená se stejnojmenným nástrojem. S její pomocí si můžete nechat vygenerovat spolehlivá a silná hesla, přičemž složení a podobu si hesla si můžete do velké míry určit vy sami. Můžete zvolit, zda bude heslo vyslovitelné, jaký druh znaků bude obsahovat, nebo třeba zda se bude jednat o heslo, složené ze skutečných slov. Nastavit můžete i délku hesla a celou řadu dalších parametrů.

Flash

Zkratka s názvem Flash vám umožní pokročilé ovládání svítilny na vašem iPhonu. Konkrétně můžete s pomocí tohoto nástroje v jednoduchém menu určit, kolikrát má svítilna na vašem iPhonu zablikat. Je jen na vás, k jakému účelu tuto jednoduchou, ale zajímavou zkratku využijete.

Clipboard Tools

Pokud na vašem iPhonu často pracujete s textem a jeho kopírováním a následným vkládáním do schránky, určitě oceníte tuto užitečnou zkratku. Nese název Clipboard Tools, a nabízí vám možnost jednoduché a rychlé práce se schránkou na vašem iPhonu. S její pomocí si můžete nechat například zobrazit obsah schránky, změnit jej, nebo jej jediným klepnutím rychle a jednoduše vymazat.

Dnes nejčtenější

.