Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Zippycal – Calendar

Hledáte nějaký jednoduchý, praktický, intuitivní a vcelku zábavný kalendář? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, možná by vás mohla zaujmout aplikace Zippycal – Calendar. V rámci tohoto programu si budete moci zapisovat nejrůznější nadcházející události a mít tak nad nimi perfektní přehled.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Simple T for Twitter

Dnešní sleva na aplikaci Simple T for Twitter potěší především milovníky sociální sítě Twitter. Program funguje jakožto klient pro prohlížení této sítě a navíc je nyní k dostání zcela zdarma. Dokáže se pochlubit jednoduchým a přehledným uživatelským prostředím, svou jednoduchostí a miniaplikací pro Apple Watch.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

Roman – budget weight loss

Dnešní článek si zakončíme zajímavou aplikací s názvem Roman – budget weight loss. Jestliže chcete shodit nějaké to kilo navíc, tak by vám přesně s tímto mohl program pomoci. Nástroj totiž hlídá vaši pravidelnou stravu, přičemž zároveň vám umožní sledovat progres s redukcí vaší hmotnosti a motivuje i ke cvičení.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.