Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

MusicView

MusicView je jednoduchý, přehledný a užitečný klient pro hudební streamovací služby Apple Music a Spotify. Můžete si zde například nechat zobrazit žebříky z různých zemí světa a přehrávat příslušné skladby, vytvářet a upravovat vlastní widgety, sledovat vaše vlastní žebříčky a mnoho dalšího.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

i know percent

Aplikace i know percent funguje jakožto perfektní kalkulátor pro procenty, který vás navíc dokáže spoustu věcí naučit. S pomocí tohoto programu tedy můžete dle potřeby vypočítat například zvýšení/snížení procent, různě je sčítat, odčítat a nadále s nimi různě pracovat.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

iWriter

Jestliže hledáte nějakou praktickou aplikaci, která by vám dokázala posloužit jako textový procesor, tak byste se měli rozhodně podívat na iWriter. Tento nástroj vás na první pohled dokáže okouzlit svým minimalistickým designem a skvělými funkcemi. Veškerý text si samozřejmě můžete jednoduše formátovat, přičemž jednotlivé dokumenty jsou automaticky synchronizovány skrze iCloud.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Aeroplane Chess 3D – Ludoboard

Pokud hledáte hru, která vám zpříjemní přicházející zimní večery, Aeroplane Chess 3D – Childhood je tady přímo pro vás. V této hře si můžete nastavit vlastní pravidla a hrát ji například lokálně s přáteli. Co potěší spoustu hráčů je taktéž fakt, že je dnes aplikace k dispozici zcela zdarma.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

InstantGrid

Jestliže vám záleží na vašich příspěvcích na sociálních sítích a případně byste je chtěli ještě vylepšit, zbystřete. Dnes je totiž k dostání aplikace InstantGrid zcela zdarma. Tato aplikace nabízí řadu různých nástrojů, s jejichž pomocí můžete vaše fotografie seřadit do předem nastavené mřížky a případně jim přidat parádní efekty.

WeeklyPlan – Schedule, Tasks

Aplikace s názvem WeeklyPlan – Schedule, Task vám pomůže udělat si přehled ve všech vašich každodenních povinnostech, naplánovat si celý týden, nastavit připomínky a postupně si vytvořit všechny potřebné návyky, se kterými bude váš pracovní i osobní život ještě lepší. Aplikace nabízí také možnost sdílení úkolů, nastavení specifických připomínek a mnoho dalšího.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Math Placement

Zajímalo vás někdy, jak jste na tom vůbec s vašimi znalostmi matematiky a kde byste se případně umístili ve srovnávacím testu? Přesně k tomuto slouží aplikace Math Placement. V ní totiž nalezete řadu úloh k procvičení a samotný test, který vás následně informuje o vašem stavu.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.