Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

Make a Haiku

Tato zábavná zkratka vám může ukrátit chvíle nudy tím, že vám na základě vámi zadaných slov vygeneruje originální haiku. Stačí, když se budete řídít instrukcemi ohledně vlastností jednotlivých slov, a můžete si postupně nechat vygenerovat třeba celou básnickou sbírku.

Zkratku Make a Haiku stáhnete zde.

Apple Watch Browser

Tato velmi zajímavá, užitečná a šikovná zkratka vám umožní procházení webu přímo na displeji vašich Apple Watch. Po instalaci zkratky a provedení všech potřebných kroků můžete tuto zkratku kdykoliv spustit na vašich chytrých hodinkách od Applu, a navštěvovat jednotlivé webové stránky, používat Google vyhledávání a mnoho dalšího.

Zkratku Apple Watch Browser stáhnete zde.

Google Earth Wallpaper

Líbí se vám satelitní záběry služby Google Earth a chtěli byste je mít i na tapetě vašeho iPhonu? Díky zkratce s názvem Google Earth Wallpaper si můžete tapety tohoto typu měnit jak na ploše, tak i na uzamčené obrazovce vašeho iOS třeba několikrát denně. Zkratka Google Earth Wallpaper je spolehlivá, rychlá, a používá oficiální záběry z Google Earth.

Zkratku Google Earth Wallpaper stáhnete zde.

Dance!

Zábavná zkratka Dance dokáže roztančit nejen vás, ale také kohokoliv z vašich přátel, rodiny, nebo třeba z řad celebrit a jiných známých osobností. Taneční nadání k tomu skutečně není potřeba. Stačí, abyste zkratku aktivovali v galerií fotografií na vašem iPhonu, vyfotili se nebo nahráli fotku z galerie vašeho iPhonu, a poté stačí už jen nechat se roztančit v animovaném GIFu.

Zkratku Dance! stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.