Zavřít reklamu

K novému roku neodmyslitelně patří novoroční předsevzetí. Pokud jste se zařekli, že alespoň trošku zapracujete na své postavě, pak pro vás máme vcelku zajímavý tip. Co takhle vsadit na staré známé kliky a rovnou v této disciplíně vyzvat i vaše přátelé? Přesně na tohle se zaměřuje nová aplikace Pushoji, která je první českou appkou využívající SharePlay ve FaceTime.

Jak to celé funguje

Ne nadarmo se říká, že „ve dvou se to lépe táhne.“ Ostatně přímo na to cílí i Pushoji. Při skupinovém cvičení totiž máte daleko větší motivaci, kdy vás navíc kupředu žene touha po vítězství. Jelikož appka staví na FaceTime, tak v jednom hovoru můžete vyzvat až 31 dalších přátel, a případně se vzájemně hecovat k lepším výsledkům nebo si posílat emotikony. Aplikace navíc automaticky počítá počet dokončených kliků za vás pomocí dálkového senzoru. Při cvičení je samozřejmě důležité hlavně setrvat, a proto může potěšit možnost nastavení denních cílů.

Pushoji

Rozhodně se jedná o pozoruhodnou aplikaci, která přináší skvělou výzvu, čímž dokáže zabavit nejednu partu kamarádů, a ještě ji motivovat ke zdravému pohybu. Zajímavá je navíc i samotná ikona. Pokud vám totiž přijde něčím povědomá, nemáte se čemu divit. Jedná se o adaptaci dnes již legendárního meme snímku s názvem epic handshake.

Určitě ale nesmíme zapomenout zmínit jednu důležitou věc. Jelikož Pushoji spoléhá na technologii SharePlay, je pro její správné fungování potřeba kompatibilní zařízení s operačním systémem iOS 15.1/iPadOS 15.1 a novější. Aplikace je pak k dostání zcela zdarma a určitě stojí za vyzkoušení.

Aplikaci Pushoji zdarma stáhnete zde

Dnes nejčtenější

.