Zavřít reklamu

Nový rok je tu a pro mnohé z nás to znamená zhodnotit svá novoroční předsevzetí a začít je dodržovat. Řada lidí si na nový rok plánuje změnu stravy a zahájení pravidelného cvičení. Pokud mezi tyto lidi patříte i vy, můžete se nechat inspirovat našimi tipy na aplikace, které vám pomohou dodržet vaše předsevzetí ohledně pravidelnějšího cvičení.

Cvičení a Kondice

 

Pokud kromě iPhonu vlastníte také Apple Watch, nechce se vám stahovat aplikace třetích stran a zároveň máte také jasno v tom, jakému typu pohybu se chcete věnovat – a vám postačí pouhé měření vaší fitness aktivity – s velkou pravděpodobností si vystačíte s nativním Cvičením na vašich Apple Watch. S pomocí této nativní aplikace můžete změřit nejen čas, strávený danou aktivitou, ale také spálené kalorie a další metriky, jako je třeba vzdálenost, převýšení, trasa a další parametry, vázané na konkrétní cvičení.

Nike Training Club

Pokud se nechcete v novém roce věnovat jen jednomu jedinému typu fitness aktivity, můžete vyzkoušet aplikaci Nike Training Club. Ta vám nabídne bloky i jednotlivá cvičení všeho druhu, od jógy až po posilování, a to jak s pomůckami, tak i s vlastní vahou. Nike Training Club lze přizpůsobit potřebám začínajících i pokročilejších uživatelů, najdete zde instruktážní videa a mnoho dalšího. Aplikace je zcela bezplatná.

Aplikaci Nike Training Club stáhnete bezplatně zde.

Streaks

Aplikace na cvičení už máte, ale bojíte se spíše toho, že nenajdete dostatečnou motivaci k tomu, abyste všechna svá předsevzetí řádně dodržovali? Pomůže vám aplikace s názvem Streaks, která v tomto směru patří mezi ty nejoblíbenější. Pomůže vám stanovit si jednotlivé cíle a návyky, a namotivuje vás k tomu, abyste je vždy spolehlivě splnili.

Aplikaci Streaks stáhnete bezplatně zde.

Kalorické tabulky

Tuzemské Kalorické tabulky jsou již klasikou mezi aplikacemi, které vám pomohou s úpravu a hlídáním jídelníčku. Můžete do nich zanášet stravu jak ručně, tak i za pomoci naskenování čárového kódu, a kromě kalorií jako takových lze v aplikaci sledovat a nastavit také příjem makroživin a tekutin. Najdete zde i plno užitečných tipů.

Aplikaci Kalorické tabulky stáhnete bezplatně zde.

MyFitnessPal

Pro záznam přijaté potravy, nastavení a sledování přijatých kalorií a makroživin, ale také pro záznam vaší pohybové aktivity nebo přijatých tekutin můžete využít také aplikaci MyFitnessPal. MyFitnessPal disponuje čtečkou čárových kódu pro rychlejší přidání potraviny, její součástí je také nabídka zajímavých tipů, receptů a užitečných informací.

Aplikaci MyFitnessPal stáhnete bezplatně zde.

Strava

Aplikace Strava se pro vás stane spolehlivým a výkonným parťákem při sledování specifických pohybových aktivit, jako je třeba běh nebo jízda na kole. Součástí aplikace je také skvěle fungující sociální platforma, díky které se můžete vzájemně sledovat, povzbuzovat a motivovat s ostatními uživateli. Strava vám poskytne zajímavé informace o vašem výkonu, trase, rychlosti a dalších parametrech vaší aktivity, zobrazit statistiky o tom, jak se vám daří, a mnoho dalšího.

Aplikaci Strava stáhnete bezplatně zde.

7 Minutes Workout

Opravdu rádi byste se dostali do formy, ale nemáte na cvičení příliš mnoho času? Pomůže vám aplikace s názvem 7 Minutes Workout. Najdete zde sedmiminutové cvičební sestavy ve stylu HIIT. Sestavy obsahují jak kardio cviky, tak i jednoduché posilovací cviky s vlastní vahou.

Aplikaci 7 Minute Workout stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.