Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

This War of Mine

V drtivé většině válečných her se ocitnete v roli elitního hrdiny, který nečekaně změní sled všech událostí a čeká ho sladké vítězství. Na tohle ale u hry This War of Mine můžete rovnou zapomenout. Tato hra vás staví do role obyčejné skupiny civilistů, kteří se nacházejí v městě, na které byla uvalena blokáda, a nemají ani co jíst. Zvládnete v takovéto situaci přežít?

  • Původní cena: 349 Kč (49 Kč)

Escapists 2: Pocket Breakout

Ve hře s názvem Escapists 2: Pocket Breakout se budete opět pokoušet o únik z vězení. Z toho důvodu budete muset ve věznici různě obchodovat, smlouvat, zapadnout do vězeňského života a podobně. Hru si navíc můžete užít se třemi kamarády díky lokálnímu multiplayeru.

  • Původní cena: 179 Kč (25 Kč)

The Escapists: Prison Escape

Pobyt za mřížemi není rozhodně ničím příjemným. Ve hře The Escapist: Prison Escape se zhostíte role zločince, který byl po spáchání trestného činu zavřen do vězení. Zvládnete ale uprchnout? V tomto titulu se budete muset vypořádat s řadou výzev, plánovat svůj útěk a především uspět. Dávejte si ale pozor, protože každá drobnost dokáže zkazit váš plán.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

English Grammar Practice 2018

Pokud byste si chtěli procvičit anglickou gramatiku, mohla by vám v tom pomoct aplikace English Grammar Practice 2018. Tento program má pro vás nachystanou řadu nejrůznějších cvičení podle úrovně vaší angličtiny, nabízí hned několik testů a dokáže vás tak skvěle posunout vpřed.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Easy Filters

S pomocí aplikace Easy Filters budete moci prakticky okamžitě vylepšit vaše fotografie. Tento nástroj vám totiž zpřístupní širokou škálu těch nejrůznějších filtrů, umožní vám snímky různě ořezávat, retušovat a dokonce si poradí i s automatickým inteligentním vylepšením.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Super Lines

Co takhle si zahrát nějakou starou osvědčenou klasiku? Obsahuje 4 různé herní režimy. Můžete hrát s vašimi přáteli kdekoli jen chcete. Ovládání je jednoduché, dotkněte se obrazovky a posuňte směr. Tak jak dlouhou lajnu dokážete sestrojit?

  • Původní cena: 199 Kč (Zdarma)

Future Ludo

Zahrajte si tuto známou, strategickou stolní hru nově na vašem iPadu či iPhonu. Nyní však nehrajete na papíře, jak je zvykem, ale přímo ve virtuálním vesmíru. Hoďte kostkou a probojujte se se svou mateřskou lodí až do cíle. Podporuje hru až pro 4 hráče.

  • Původní cena: 279 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.