Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Bad North: Jotunn Edition

Další akční strategická hra, která dnes zavítala do akce, je Bad North: Jotunn Edition. V té se ocitnete rovnou v akci, kdy je vaše domovská země pod útokem vikingských nájezdníků, kteří dokonce zabili krále – vašeho otce. Vy jakožto následník trůnu musíte tento útok zajistit. Nejde vám přitom ani tak o výhru, nýbrž o zachránění co možná nejvíce životů.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Kingdom: New Lands

Ve hře Kingdom: New Lands se zhostíte role monarchy, který musí vybudovat své království od samotného začátku. Při tomto úkolu samozřejmě budete muset sbírat potřebné materiály, rekrutovat vojáky a zdokonalovat svou ochranu. Jakmile se totiž setmí, zjistíte, že zlo číhá doslova na každém rohu a jen tak se nevzdá.

  • Původní cena 129 Kč (49 Kč)

Deluxe Moon Pro

Stažením aplikace Deluxe Moon Pro získáte perfektní program, který vás pravidelně informuje o změnách našeho měsíce. Konkrétně se jedná například o lunární fázi, váš aktuální horoskop a spoustu dalších a zajímavých novinek. Co vše aplikace přináší si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

EXIF Viewer by Fluntro

Každá fotografie si s sebou nese takzvaná EXIF metadata neboli data o datech. Prostřednictvím aplikace EXIF Viewer by Fluntro si tato data můžete kdykoliv projít a dokonce je také upravit. Díky tomu můžete upravit například informace o lokaci pořízení, o rychlosti závěrky, ISO, použitém modelu a podobně.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Anchor Pointer Compass GPS

Další zajímavá aplikace, která je dnes k dostání za zvýhodněnou cenu, je Anchor Pointer Compass GPS. V rámci tohoto programu si můžete na mapu přidávat jednotlivé záchytné body a následně se podle nich navigovat. To může přijít vhod nejen na výlety, ale také třeba na hledání zaparkovaného automobilu.

  • Původní cena: 199 Kč (99 Kč)

Videdit – Handy Video Editor

Jestliže hledáte nějakou spolehlivou aplikaci, která vám pomůže s úpravou, editací a exportem videa, možná by vás mohla zaujmout Videdit – Handy Video Editor. Tento nástroj nabízí bohatou nabídku možností a samozřejmě se také pyšní těmi nejrůznějšími efekty, které rozhodně mohou přijít.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Whispers of a Machine

Jestliže se řadíte mezi milovníky her se vskutku napínavým příběhem a notnou dávkou hlavolamů, tak byste rozhodně neměli přehlédnout titul Whispers of a Machine. Hra vypráví příběh speciální agentky jménem Vera, která musí vyřešit sérii záhadných vražd. Přitom ale narazíte na šílenou skupinu vytvářející umělou inteligenci s nepopsatelnými možnostmi.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.