Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

filmphotography

Chtěli byste se začít učit fotit na klasický kinofilm, ale nevíte, kde pořádně začít? Můžete si do svého iPhonu nebo iPadu stáhnout aplikaci s názvem Filmphotography. Pokud ovládáte angličtinu, tato aplikace se pro vás stane spolehlivým a velmi obsáhlým zdrojem všech potřebných informací. Najdete zde informace o druzích fotoaparátů, filmů, parametrech focení a zkrátka o všem, co souvisí s analogovou fotografií.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Epica 2 Pro – monster camera

Stažením aplikace Epica 2 Pro – monster camera si přidejte na oblíbený nástroj, se kterým si dokážete užít spoustu zábavy. Tento program je totiž vybavený řadou nejrůznějších efektů a filtrů, s jejíchž pomocí můžete upravit vaše selfie snímky a skvěle je tak ozvláštnit. Výsledek pak můžete ihned sdílet s přáteli.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

7 Minute TV Workout

Vědecky prověřený 7 minutový trénink přichází,po úspěchu na Apple TV také do vašeho iOS zařízení. Během pouhých sedm i minut si řádně procvičíte své tělo a spálíte kalorie. Jedná se o cvičení s vlastní vahou, nepotřebujete žádné další vybavení.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Last Colossus

Řadíte se mezi milovníky starých, spíše textových RPG her, nebo byste si je alespoň rádi připomněli? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, pak by vás mohl zaujmout titul Last Colossus, ve kterém na vás čeká devět zajímavých kapitol, kdy se spolu s vaším bojovým gigantickým robotem budete muset postavit nejrůznějším nepřátelům a náročným bossům.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Aeroplane Chess 3D – LudoBoard

Pokud hledáte hru, která vám zpříjemní přicházející zimní večery, Aeroplane Chess 3D – Childhood je tady přímo pro vás. V této hře si můžete nastavit vlastní pravidla a hrát ji například lokálně s přáteli. Co potěší spoustu hráčů je taktéž fakt, že je dnes aplikace k dispozici zcela zdarma.

  • Původní cena: 279 Kč (Zdarma)

CRate Pro – Currency Converter

Jak již samotný název napovídá, aplikace cRate Pro – Currency Converte funguje jakožto skvělý nástroj pro převádění hodnot napříč nejrůznějšími světovými měnami. Tento program dokáže pracovat s více než 160 měnami, přičemž zároveň zobrazuje i vývoj hodnoty v grafech a funguje i na Apple Watch.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Devil Shard

Zakoupením hry Devil Shard získáte perfektní RPG titul, který se hraje na dnešní poměry takzvaným retro stylem. V této hře se ocitnete v roli hrdiny, který musí zastavit válku způsobenou císařem. Při své honbě za ukončením války ale odhalíte více než pravdu a budete muset čelit skutečnému zlu.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.