Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Northgard

Po delší době se v akci znovu objevila nesmírně oblíbená RPG strategie Northgard. V této hře budete ovládat skupinu Vikingů, kteří objevili nový kontinent a pojmenují jej jako Northgard. Následně se tedy budete muset zabydlet a vypořádat se s nejrůznějšími nástrahami neznámé země.

  • Původní cena: 229 Kč (179 Kč)

YoWindow Weather

YoWindows Weather je jedinečná aplikace pro předpověď počasí. Ojedinělá je v tom, že ukazuje živou krajinu, která odráží skutečné počasí ve vašem městě. Jestliže tedy venku prší, prší i v samotné aplikaci. Stejně tak se v aplikaci odehrává východ a západ slunce.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Hero Siege Pocket Edition

Řadíte se mezi milovníky kvalitních rogue-like adventur s RPG prvky? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, určitě byste neměli přehlédnout dnešní nabídku na titul Hero Siege: Pocket Edition. V této hře se utkáte s hordami nepřátel, budete muset přemýšlet nad vašimi talenty a objevovat krásy a taje světa, který na vás ve hře čeká.

  • Původní cena: 179 Kč (49 Kč)

ColorCamera – Color Picker

Další zajímavou aplikací, která pracuje s barvami, je ColorCamera – Color Picker. Tento nástroj taktéž potěší především grafiky a designéry, jelikož dokáže z vašich fotografií vytáhnout ty nejdůležitější barvy, jež tvoří samotné barevné schéma. Jak to celé vypadá a funguje naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Workout at Home or Anywhere

Jak již samotný název napovídá, aplikace Workout at Home or Anywhere se stane vaším parťákem v případě, kdy budete chtít začít na sobě pracovat a vyzkoušet si různé sporty či workout. Program dokáže analyzovat váš progres a dokonce nabízí speciální režimy pro baseball, basketball, box, fotbal, golf, hokej, MMA, plavání a wrestling. Každý den tak na vás čeká speciální program, který byste měli splnit.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

PropFun Pro – magic camera

S pomocí aplikace PropFun Pro – magic camera se můžete náramně zabavit. Tento nástroj totiž nabízí řadu nejrůznějších a někdy až šílených filtrů, které následně můžete aplikovat na (nejen) vaše selfie snímky. O možnostech programu vám v tomto případě více napoví níže přiložená galerie.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Last Voyage

Vesmírná adventura Last Voyage nás provede 10 kapitolami , ve kterých budeme řešit puzzle, prozkoumávat a závodit proti hvězdám. Hra je nevšední především svým vizuálním zpracováním.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.