Zavřít reklamu

Druhá adventní neděle je tu, což pro mnohé znamená jediné – Vánoce klepou na dveře čím dál hlasitěji. Na shánění dárků je sice zatím stále ještě relativně dost času, nicméně do poslední chvíle se rozhodně čekat nevyplácí. Pokud stále tápete nad tím, co dát ženě jablíčkářce nebo chcete-li ženě, která má ráda Apple a potažmo chytré gadgety s iPhonem spojitelné k Vánocům, zkuste se inspirovat pár našimi tipy.

Do 1000 korun

Apple AirTag – Pomozte jí dát sbohem zapomínání

Má žena, kterou chcete obdarovat, problémy se zapomínáním klíčů, peněženek či jiných důležitých věcí? Pak pro vás máme super tip. Díky lokalizačnímu přívěšku AirTag totiž snížíte její riziko ztráty na minimum. Přívěšek nabízí plnou podporu aplikace Najít a to včetně hledání na krátké vzdálenosti díky čipu U1. S trochou nadsázky se tak dá říci, že předmět spojený s AirTagem nedokáže ztratit či zapomenout ani ta nejroztržitější žena.

AirTag lze zakoupit zde

Stylová brašna na MacBook Kingsons – I s počítačem na rameni může mít styl!

Vybrat skutečně hezkou brašnu na notebook je těžké i pro muže, natož pro ženu a její vytříbený vkus, kterému zpravidla lahodí květiny a podobné krásy přírody. A přesně tímto vzorem disponuje i velmi pěkně řešená brašna na 13” MacBooky nebo jiné notebooky do 13” z dílny Kingsons. Jedná se o relativně prostornou brašnu s popruhem, do které lze kromě počítače skrýt i celá řada dokumentů nebo třeba šminky. Materiál, ze kterého je vytvořena, je na omak velmi příjemný a brašna jako taková působí poměrně bytelným dojmem. Zkrátka a dobře, ideální parťačk pro vaši něžnou květinku. 

Brašnu na MacBook můžete zakoupit zde

Chytrá termoska UMAX – Když není na ranní kávu doma čas

Neudělá žena, kterou chcete obdarovat, po ránu krok bez horkého čaje či kávy, ale občas nemá čas si jej vypít v klidu doma a musí jej přenášet do práce či školy v termosce? Jelikož však nyní žijeme v “chytré” době, i termosky mohou být smart. Skvělým příkladem je lahev od UMAX, která disponuje chytrým vrškem se senzory ukazujícími teplotu. Díky tomu se tak nemusíte bát, že se nápojem v termosce opaříte, což není bohužel nic složitého. Potěší i možnost nastavit si upozornění, která vás nutí kvůli dodržování pitného režimu po určitém intervalu pít.

Chytrou termosku UMAX můžete zakoupit zde

Mini powerbanka – Ať má pořád šťávu

Trpí vaše drahá polovička častým nedostatkem energie – tedy alespoň té v rámci jejího telefonu či jiné elektroniky? Pak není asi lepší dárek, než jí ji sbalit na cesty skrze malou powerbanku, kterou snadno skryje do své kabelky. K dispozici je celá řada modelů v různých cenových hladinách, avšak z našich zkušeností jedna vyniká nad všemi ostatními. Řeč je konkrétně o powerbankách z dílny AlzaPower, které jsou designově pěkné, velmi spolehlivé z hlediska funkčnosti a hlavně levné.

Mini powerbanku AlzaPower seženete zde

powerbanka

Krátký Lightning kabel – Do kabelky ideální

Pokud jste se pro koupi powerbanky rozhodli, mám pro vás ještě jeden malý tip. Jelikož se dá předpokládat, že bude žena toto zrcátko nosit v kabelce a pravděpodobně v ní i telefon nabíjet, není určitě od věci koupit k těmto účelům i speciální Lightning kabel v co nejkratší možné variantě. Už tak totiž nebývá v kabelkách příliš místa a cpát do nich další metrový nebo nedej Bože dvoumetrový Lightning by rozhodně dobrý nápad nebyl. Půlmetrovka by ale mohla být ideální. V kabelce totiž moc místa nezabere, ale zároveň je dostatečně dlouhé na to, aby si žena bez problému mohla telefon vytáhnout a zkontrolovat jej, zatímco bude stále připojení k napájení v kabelce.

Půlmetrový Lightning kabel můžete zakoupit zde

Chytrá váha Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 – Může potěšit

Uznávám, že dát ženě k Vánocům váhu představuje pro muže jisté riziko, jelikož si lze tento dárek vyložit jako potvrzení jednoho z největších ženských strašáků s názvem “Jsem tlustá”. Na druhou stranu, pokud se obdarovaná pustila do hubnutí či je aktivním sportovcem, určitě jí podobná chytrá hračka potěší, jelikož o jejím těle prozradí v mžiku spoustu užitečných informací, díky kterým lze poté přizpůsobit například trénink. Ale pozor. Pokud víte, že budete o svátcích holdovat cukroví, je tu riziko, že tento dárek proti vám žena na začátku příštího roku zneužije a bude vás šikanovat kvůli vašim pár kilům navíc, které jí nyní “odkýve” právě tato váha. Nákup tedy skutečně promyslete. 

Chytrou váhu Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 můžete zakoupit zde

Do 5000 korun

Chytrý květináč Click And Grow Smart Garden – Pěstujte bylinky chytře

Je váš „vánoční cíl“ milovníkem bylinek? Tak to jí zcela určitě udělá radost chytrý květináč. Zní to super? Pak sáhněte po Click And Grow Smart Garden. Do toho stačí jen zasadit příslušné rostlinky, zalít, zapnout květináč a nechat vše svému osudu. Květináč dokáže automaticky regulovat zavlažování, ale také svícení LED světlem na rostlinky, kterým tak pomáhá růst. Potěší i jeho nízká spotřeba 23 kWh ročně.

Chytrý květináč Click And Grow Smart Garden můžete zakoupit zde

Sluchátka Apple AirPods – Potěšte volností

Bezdrátová sluchátka AirPods snad ani není potřeba představovat. Jedná se totiž o produkt, který si za poslední dobu vydobyl tak obří oblibu, že o nich něco málo ví snad každý. Pokud tedy žena, kterou chcete obdarovat například ráda sportuje a poslouchá u toho hudbu, neustále volá s kamarádkami a potřebuje u toho mít volné ruce či vyráží na procházky se sluchátky v uších, AirPods jsou naprosto ideálním dárkem, který všechny její (zvukové) potřeby uspokojí.

Apple AirPods můžete zakoupit zde

Nad 5000 korun

Robotický vysavač Xiaomi Roborock S5 Max – Zbavte jí vysávání

Je žena, kterou chcete obdarovat pod stromečkem krásným dárkem, vždy nerudná z vysávání? Pak je naprosto ideálním dárkem robotický vysavač Xiaomi Roborock S5 Max, který za ní tuto nevděčnou práci udělá. Jedná se o vysoce kvalitní vysavač, který dokáže uklidit snadno a rychle každý byt či dům – tedy samozřejmě pokud mu v cestě nestojí takové věci jako schody. Stačí jej zapnout, přes mobilní aplikaci nastavit a voilà, nepořádku odzvonilo.

Robotický vysavač Xiaomi Roborock S5 Max můžete zakoupit zde

Apple Watch Series 7

Chytrými hodinkami Apple Watch Series 7 rozhodně nešlápnete vedle. Jedná se totiž o skvělý kus technologie, který posune jablečný ekosystém obdarované na novou úroveň – tím spíš, pokud má dome HomeKitové věci, Mac, potažmo AirPody. Tyto hodinky totiž skutečně neukazují jen čas, nýbrž nimi lze nahradit v mnoha směrech i iPhone. Obrovské množství věcí, které přes něj lze dělat, totiž hravě zvládne(te) i přes tyto hodinky. A proč Series 7? Protože jsou nejnovější a nejlepší.

Apple Watch Series 7 můžete zakoupit zde

iPhone 13 Pro

Dámy a pánové, tady už se hraje extraliga a to jak funkcemi, tak cenově. Pokud chcete ženě pod stromečkem naprosto vyrazit dech, je iPhone 13 Pro zaručeným receptem. Jedná se o nejlepší telefon z dílny Applu, kterým můžete kohokoliv v současnosti obdarovat, což z něj dělá naprosto ideální dárek. Ať už se jedná o perfektní displej, fotoaparáty či výdrž baterie, vše je naprosto parádní. Zkrátka dárek, který z vás udělá hvězdu.

iPhone 13 Pro můžete od 29 990 korun zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.