Zavřít reklamu

Také tento týden na stránkách našeho magazínu pokračujeme v představování zajímavých webových stránek. Stejně jako v několika předchozích článcích se také v tom dnešním opět podíváme na různé užitečné stránky.

Wifispc

Svět je plný kaváren, restaurací a dalších podniků, které nabízí připojení k vlastní veřejné Wi-Fi síti. Pokud jste se zrovna do některého z takových podniků chystáte a chtěli byste využívat i jeho bezplatnou Wi-Fi, můžete si příslušné heslo zjistit na stránkách Wifispc. Můžete zde vyhledávat nejen konkrétní podniky podle názvu, ale také podle kritérií, jako jsou zásuvky, tiché prostředí a další.

Web Wifispc najdete zde.

Make Me a Cocktail

Pomalu ale jistě se blíží doba oslav příchodu nového roku, a vypadá to, že je řada z nás bude muset trávit mezi čtyřmi stěnami svých domovů. To vám ale rozhodně nebrání v tom, abyste sobě i svým hostům připravili lákavé koktejly. Že nevíte, jak na to? Stačí na webu Make Me a Cocktail zadat veškeré požadavky počínaje náročností a konce ingrediencemi, a tato stránka vám již sama nabídne celou řadu skvělých receptů.

Web Make Me a Cocktail najdete zde.

Will Robots Take My Job

Automatizace se postupně začíná dotýkat čím dál většího množství oborů. Jak je na tom ten váš? Právě toto můžete zjistit na stránce s názvem Will Robots Take My Job. Jak název tohoto webu napovídá, můžete zde zjistit míru pravděpodobnosti, s jakou i ve vašem oboru dojde k automatizaci. Najdete zde také možnost vyplnění dotazníků, různá zajímavá fakta o vybraných oborech a spoustu dalšího.

Web Will Robots Take My Jobs najdete zde.

Coding Game

Chtěli byste si vyzkoušet roli programátora počítačové hry? Web s názvem Coding Game vám to umožní. Můžete si sami vybrat programovací jazyk, ve kterém chcete pracovat. Celý projekt je koncipovaný tak, aby vycházel vstříc i naprostým začátečníkům. Cílem webu Coding Game rozhodně není udělat z lidí experty na programování, zajímavým, efektivním a srozumitelným způsobem vám ale dokáže přiblížit všechny základní principy.

Web Coding Game si můžete vyzkoušet zde.

Marine Traffic

Zajímá vás lodní doprava a baví vás sledovat provoz na moři? Pak vás zaručeně bude bavit také web MarineTraffic. Najdete zde přehlednou mapu se všemi možnými druhy plavidel, o kterých si můžete nechat zobrazit příslušné informace. Na mapě lze aktivovat také zobrazení povětrnostních a jiných podmínek, na výběr máte také z několika různých druhů map.

Web Marine Traffic můžete navštívit zde.

Dnes nejčtenější

.