Zavřít reklamu

Pouhý den po představení “hloupé” píšťalky Cyberwhistle inspirované designem Cybertrucku přichází Tesla s dalším nečekaným, leč extrémně zajímavým odhalením produktu. Před pár desítkami minut totiž na svůj oficiální eshop přidala Cyberquad, za čímž se skrývá nic jiného než čtyřkolka inspirovaná designem Cybertrucku určená pro děti. Její cena nicméně není nejnižší. 

Už při představení Cybertrucku jsme mohli vidět první čtyřkolky z dílny Tesly inspirované jeho designem. Ty však byly určené pro dospělé a měly soužit jakožto parádní doplněk pro Cybertruck, který je měl být schopný převážet na zadní korbě. Jak Cybertruck, tak “dospělácké” Cyberquads jsou však stále v nedohlednu a tak se zřejmě Tesla rozhodla tuto myšlenku oživit alespoň skrze dětské plně elektrické čtyřkolky. Ty disponují například celokovovým rámem, čalouněným sedadlem, nastavitelným odpružením, zadními kotoučovými brzdami či světelnými LED diodami. Přestože se jedná o stroje určené pro děti od 8 let, dokáží vyvinout vcelku slušnou rychlost zhruba 16 km/h, která je však nakonfigurovatelná a rodiče mohou navolit díky tomu rychlost o poznání nižší. Dojezd čtyřkolek na jedno nabití je pak solidních 24 km. 

Nutno podotknout, že za tuto parádu si nechává Tesla velmi solidně zaplatit. Jedna Cyberquad totiž vychází na 1900 dolarů, tedy v přepočtu bez daně a dalších poplatků zhruba 42500 Kč. Pozitivní je, že jejich prodeje začínají okamžitě s tím, že na doručení potřebuje Tesla dva až čtyři týdny. S trochou štěstí vám tak mohou čtyřkolky dorazit pod vánoční stromeček. A pozor, zaplatit je lze i přes Apple Pay. Tak co, kolik si jich objednáte? 

Cyberquad pro děti lze zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.