Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Calendarium – About this Day

Stažením aplikace Calendarium – About this Day získáte perfektní studnici informací, která vás toho naučí skutečně hodně. Každý den vám totiž appka zobrazí důležité chvíle z minulosti, které se staly právě v den, ve který se na ně díváte.

This is the Police

Velice oblíbená hra This Is the Police opět zavítala do akce. V tomto titulu se totiž podíváte na příběh plný korupce, zločinu a různých intrik. Sami se ocitnete v roli šéfa policejního sboru jménem Jack Boyd a budete muset čelit kriminálním živlům. Přesně proto budete muset spravovat celý sbor, reagovat na volání o pomoc, vyšetřovat zločiny a potýkat se s mafií. Zdali se ale vydáte cestou poctivého policisty, nebo naopak vám budou přívětivější úplatky a podobně, je už jen na vás. Hlavním úkolem totiž je, abyste si vydělali půl milionu dolarů během 180 dní, protože následně odcházíte do důchodu.

  • Původní cena: 179 Kč (79 Kč)

My Own Clock

S pomocí aplikace My Own Clock můžete velice rychle a jednoduše proměnit váš iPhone ve stylové hodinky podle vlastní libosti. Je totiž jen a pouze na vás, jak si navrhnete svůj ciferník, přičemž samozřejmě můžete také použít snímky či fotografie z vaší galerie.

  • Původní cena: 49 Kč (25 K4)

King Tactics

Ve strategické hře King Tactics se utkáte s řadou nejrůznějších nepřátel. Vše navíc doplňuje parádní příběh, kdy umřel král celé země a o následnictví začaly bojovat dva rody. Vaším úkolem bude ukázat své vůdcovské schopnosti a volbou co možná nejlepší taktiky nepřítele porazit.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Small Square

V minimalistické a velice jednoduché hře Small Square se ocitnete v roli maličkého čtverečku, který se pohybuje v jedné linii a musí se vyhnout všem blížícím se objektům. Vaším cílem tedy je, abyste dokázali přežít po co možná nejdelší čas a vytvořili si tak svůj osobní rekord.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

My Sketch – Pencil Sketches

S pomocí aplikace My Sketch – Pencil Sketches můžete jednoduše proměnit iPad či iPhone ve váš osobní skicák. Jedná se tak o perfektní nástroj pro kreativní lidi, kteří rádi kreslí či malují. Díky tomuto programu si vaši tvorbu budete moci vytvářet i rovnou digitálně.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Mideo: Record Video With Music

Stažením aplikace Mideo: Record Video With Music získáte zajímavou a částečnou alternativu za nativní Fotoaparát. Jak už z názvu vyplývá, tento program slouží pro nahrávání videa, přičemž vám umožní jej nahrávat přímo s hudbou. To znamená, že můžete mít zapnuté přehrávání (například ze Spotify/Apple Music apod) a přitom i natáčet. Během toho samozřejmě můžete přistupovat do ovládacího centra a například skladby přepínat.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.