Zavřít reklamu

Abyste někomu, nebo ostatně i sobě, udělali radost nějakým příslušenstvím vhodným k zařízení od společnosti Apple, nemusíte za něho utrácet hned tisíce. I v řádu několika stokorun seženete užitečné a praktické produkty, které nejen že potěší, ale samozřejmě jejich majiteli poskytnou i nějakou tu přidanou hodnotu. Zde tak najdete tipy na vánoční dárky pro jablíčkáře v rozpětí od 300 do 500 Kč.

Swissten GRAVITY držák G1-AV3 do větrací mřížky

Pokud nevíte, kam si v autě umístit iPhone, abyste dobře viděli na navigaci, zkuste držák do větrací mřížky. Swissten GRAVITY G1-AV3 se navíc pyšní elegantním designem, který nebude kazit interiér žádného vozidla. Je samozřejmě také uzpůsoben pro manipulaci jednou rukou a čelist držáku brání nechtěnému vysunutí z mřížky. Jeho upravitelná poloha pojme zařízení s minimální šířkou zařízení 6 cm do maximální šířky 9 cm. Přítomen je i rotační kloub pro otáčení o 360 ° a výřez pro kabel pro případné nabíjení.

Swissten GRAVITY držák G1-AV3 do větrací mřížky koupíte zde

WHOOSH! Screen Shine On the go čistič obrazovek 30ml

Za poslední dva roky se hygiena řeší víc než dříve. A právě skrze displej chytrého telefonu se dokáže šířit až 30 % virů a bakterií, protože průměrný displej telefonu je až 10× špinavější než záchodové prkénko, 18 % mobilů je kontaminováno stafilokokem a 16 % fekální florou. A takové zařízení asi úplně používat nechcete. Produkty WHOOSH! jsou 100% přírodní, netoxické a bez alkoholu i čpavku. Při použití navíc na displej aplikuje tenkou nanovrstvu, která zajistí příjemný skluz prstu a skvělou odolnost proti otiskům. Vyjma samotného přípravku najdete v balení i antibakteriální hadřík.

WHOOSH! Screen Shine On the go čistič obrazovek 30ml koupíte zde

Powerbank SWISSTEN Wireless Slim 5000mAh

Společnost Swissten přišla se zajímavým konceptem své nabíječky, která dodá iPhonu potřebnou šťávu, ale přitom se nemusíte zatěžovat žádnými kabely. Absence technologie MagSafe pak ničemu nevadí, protože powerbanka obsahuje přísavky, které baterii pevně přichytí k vašemu zařízení. Podporovaný výkon je přitom 10 W. Powerbanku pak můžete nabít všemi aktuálně používanými kabely, tedy Lightningem, USB-C i microUSB. Váha 150 g pak není nijak velká, abyste si tento záložní zdroj nemohli přibalit na jakékoli své cesty.

Powerbank SWISSTEN Wireless Slim 5000mAh koupíte zde

Nabíječka FIXED s USB-C výstupem a podporou PD 20W

Protože u nových iPhonů už nenajdete v jejich balení patřičný napájecí adaptér, je pro většinu jejich nových majitelů koupě nějakého doslova nutností. Vzhledem k tomu, že pak Apple už přikládá USB-C kabel na Lightning, znemožňuje tím také použití starších adaptérů. Nabíječka společnosti Fixed nicméně disponuje USB-C konektorem a zvládá i 20W nabíjení, čímž zkrátí čas, po který musíte mít své zařízení připojené ke zdroji. Jedná se zároveň i o doplněk vhodný pro MagSafe nabíjení.

Nabíječku FIXED s USB-C výstupem a podporou PD 20W koupíte zde

Autonabíječka FIXED s odnímatelným Lightning kabelem 2,4A

Většina moderních vozů už je sice osazena USB konektory, pořád ale také obsahují klasické autozapalovače, respektive „zásuvky“ pro ně určené. Pokud zrovna za volantem nepotřebujete kouřit a nemáte tím tento konektor skutečně zapalovačem zabraný, můžete do něho vložit i nabíječku pro vaše zařízení. Autonabíječka Fixed má odnímatelný Lightning kabel, takže jej můžete používat i kdekoli jinde, přičemž samotný adaptér nechávat v autě. Pokud pak zrovna nenabíjíte své zařízení, tak se vám také nikde neplete a nepřekáží. Vybírat můžete mezi bílou i černou barevnou variantou.

Autonabíječku FIXED s odnímatelným Lightning kabelem 2,4A koupíte zde

Eternico Elegance Milanese řemínek pro Apple Watch

Chcete-li oživit vzhled Apple Watch, jistě se vám to povede s tímto stylovým řemínkem Eternico Elegance Milanese v originálním provedení milánského tahu. Protože je ten vyrobený z nerezové oceli, bude se nejen příjemně nosit, ale nestane se vám, že by degradovala jeho kvalita opakovaným používáním. Jednoznačně tak doplní každodenní outfit, ať je ten jakýkoli. Jeho silný magnet pak zajišťuje pevné uchycení řemínku na zápěstí a díky své konstrukci pod ním kůže dýchá, takže pokud se chystáte vyrazit sportovat, rozhodně ho kvůli tomu nemusíte měnit.

Eternico Elegance Milanese pro Apple Watch stříbrný koupíte zde

FIXED Bikee 2

Tento držák na iPhone a jiné modely smartphonů je vyroben z kombinace silikonu a tvrzeného plastu, takže váš telefon nejen spolehlivě drží, ale i jej patřičně chrání. Jeho pevné uchycení na řídítka kola či motocyklu nebo klidně madlo dětského kočáru navíc zabrání protáčení a spolehlivě zajistí držák proti nechtěnému pádu. Držák je určen pro telefony o velikosti úhlopříčky jejich displeje 4 až 6,5“ a po jeho ustavení jej lze libovolně otáčet o plných 360 °. Silikonová poutka samozřejmě nezakrývají senzory pro Face ID, Touch ID ani selfie kameru.

FIXED Bikee 2 koupíte zde

Ugreen USB-C 3.1 GEN2 Thunderbolt 3 100W Data Cable 1m

Datový kabel Ugreen je ideální pro propojení dvou zařízení, tedy nejen iPadu a třeba MacBooku, ale také klidně i externího displeje s rozlišením 4K. Umožňuje přenos dat a to při rychlosti až 10 Gbps. Samozřejmě slouží i k nabíjení zařízení, tedy ideálně MacBooku, protože jej podporuje až do maximálního výkonu 100 W. K tomu je vyroben z velmi kvalitních materiálů, takže si můžete být jisti dlouhou jeho životností. Má také velmi dobrou flexibilitu, elasticitu a ohebnost, díky čemuž se už nemusíte obávat, že se vám poláme nebo zamotá.

Ugreen USB-C 3.1 GEN2 Thunderbolt 3 100W Data Cable 1m koupíte zde

Baseus Simple 2 in 1 Qi Wireless Charger 18W

Výhod má bezdrátová nabíječka Baseus Simple hned několik. Je totiž vybavena dvěma nezávislými cívkami pro rychlé nabíjení, kdy tedy dokáže nabíjet dvě zařízení současně, a to s výkonem 15 W pro každé zařízení. Stačí jej přiložit a o víc se nestarat. Nemusí se přitom navíc jednat jen o iPhony, ale klidně i o AirPody a jiné příslušenství, které bezdrátové nabíjení podporuje. Samozřejmostí je ochrana proti přehřátí, přepětí, elektromagnetickému poli, změně napětí nebo zkratu. Její zpracování z polykarbonátu, slitiny hliníku a tvrzeného skla je pak skutečně unikátní a hodí se nejen na pracovní plochu ale klidně i noční stolek.

Baseus Simple 2 in 1 Qi Wireless Charger 18W koupíte zde

FIXED Snap s tripodem a bezdrátovou spouští

Pokud rádi natáčíte videa a potřebujete pořizovat skvěle stabilizované fotografie, rozhodně nemusíte někoho přemlouvat, aby vás vyfotil a pak si zoufat, že jste si to vlastně představovali úplně jinak. Teleskopická selfie tyč od společnosti FIXED totiž nabízí i funkci tripodu. Může tak posloužit i jako stativ pro kamery či fotoaparáty, a to díky integraci klasického 3/4“ závitu. Nechybí otočná 360° hlava s maximální délkou až 56 cm, ani oddělitelné Bluetooth tlačítko spouště, se kterým můžete pořizovat snímky na vzdálenost až 10 metrů. Složené zařízení je pak jen 20 cm dlouhé.

FIXED Snap s tripodem a bezdrátovou spouští koupíte zde

Dnes nejčtenější

.