Zavřít reklamu

Zdály se vám poslední roky z hlediska Apple produktů poměrně nudné? Pak pro vás máme skvělou zprávu. Podle velmi přesných zdrojů analytika Ming-Chi Kua má totiž Apple již na příští rok v plánu odhalit své první chytré brýle. A jak se zdá, ty by mohly být zajímavější než se doposud čekalo. 

Kuovy zdroje tvrdí, že se Applu podařil jeho první headset vytvořit bez jakékoliv závislosti na iPhonu, Macu či jakémkoliv jiném produktu. O výkon se má starat speciální čipset zaměřený speciálně na AR, který má být výkonnostně srovnatelný se základními Macy. O nedostatku výkonu se tedy u headsetu bavit nepůjde, což bude pro jeho uživatele znamenat jinými slovy prvotřídní zážitek z AR. 

Rozšířená realita má být dle Kua promítána na extrémně jemné 4K microLED displeje z dílny Sony, které by mohly být kromě AR využity i pro VR. Samozřejmostí je pak spousta nejrůznějších senzorů, které budou snímat okolí a podle toho vykreslovat rozšířenou realitu na displejích. Nad čím naopak visí otazníky je cena a design. Přeci jen, jednat se bude o typově zcela jiný produkt oproti těm, které má Apple v současnosti ve svém portfoliu. 

Dnes nejčtenější

.