Zavřít reklamu

Uživatelé Spotify se dle všeho již brzy dočkají zajímavé novinky, se kterou jako vůbec první přišla sociální síť TikTok. Řeč je konkrétně o možnosti vertikálního “swajpování” napříč obsahem, který tato hudební služba nabízí svým uživatelům a to konkrétně za účelem objevení nové hudby. Právě tomu bude ostatně přizpůsobena i celá aplikace. 

V betě Spotify pro iOS si všimli její testeři konkrétně nové položky v menu s názvem Discover (Objevit), pod kterou se neskrývá nic jiného než hudební přehrávač přehrávající náhodnou dosud uživatelem neobjevenou hudbu. Na posluchači pak bude to, zda si ji poslechne, nebo. stejně jako na Tiktoku “swajpne” nahoru či dolů a danou skladbu přeskočí a přesune se tak na další. Ve výsledku tak budeme mít v rukou velmi rychlou možnost procházení a objevování hudby, která by nám měla velmi solidně rozšířit posluchačské obzory. 

Kdy přesně Spotify s nasazením prvku vycházejícího z TikToku přijde není v tuto chvíli bohužel jasné, jelikož se zatím objevil jen v jedné betě. Je proto vcelku pravděpodobné, že je před Spotify ještě pěkných pár týdnů vývoje, než se s ním rozhodne jít na světlo světa oficiálně. Pokud by vás nicméně novinka lákala už nyní, můžete vyzkoušet štěstí a požádat o vstup do beta testování přes TestFlight. 

Dnes nejčtenější

.