Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Kingdom Rush Frontiers

Další oblíbenou strategií, kterou si nyní můžete pořídit s 50% slevou, je Kingdom Rush Frontiers. V tomto takzvaném tower defense titulu budete muset bránit vaši základnu a strategicky proto rozmisťovat ochranné zdroje, které vás následně uchrání před útoky nepřátel.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

FineReader Pro: PDF Scanner

Další skener, který je dnes k dostání se slevou, je aplikace FineReader Pro: PDF Scanner. Tento nástroj je již lehce profesionálnější, čemuž napovídá i samotná cenovka. Program je totiž vybaven technologií OCR pro optické rozpoznávání znaků, což navíc zvládá ve 193 jazycích.

  • Původní cena: 1590 Kč (749 Kč)

Florence

Florence je interaktivní storybook z dílny tvůrců Monument Valley. Celý příběh se točí kolem vzletů a pádů první lásky hlavní hrdinky. Florence Yeoh je uvězněná v nekonečném kolotoči práce, spánku, a hromady času, stráveného na sociálních sítích. Jednoho dne ale potká cellistu Krishe, který vše změní…

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

The Christmas Gift List Pro

Vánoce jsou za chvíli zase tady. Dnes se mimochodem do akce dostala vcelku zajímavá aplikace, která nese název The Christmas Gift List Pro, jejíž účel je jasný. V rámci programu si můžete vést kompletní seznam lidí, na které nesmíte zapomenout a přiřazovat k nim dárky. Výhodou je, že si kontakty můžete natahat přímo z adresáře, přiřadit k jednotlivcům rozpočet a následně mít přehled nad tím, zdali už máte danou věc objednanou, případně nachystanou, zabalenou a podobně.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Hydra Amazing Photography

Nativní aplikace Fotoaparát se dokáže postarat o bezpochyby dostatečně kvalitní snímky. Pokud ale hledáte něco víc, tak byste neměli přehlédnout program Hydra – Amazing Photography. Tento nástroj totiž nabízí několik parádně zpracovaných režimů, díky čemuž můžete bez problému fotit i v horších světelných podmínkách.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Shadow Of Death: Premium Games
Řadíte se mezi milovníky akčních RPG, kde se utkáte s těmi nejsilnějšími protivníky a vynaložíte maximum na to, abyste je porazili? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak by vás mohl zaujmout titul Shadow Of Death: Premium Games. V této hře budete hrát za čtyři hrdiny, vyberete si svého oblíbence a následně si doslova podrobíte temnotu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Extra Voice Recorder Pro

Po delší době se v akci opět objevila oblíbená aplikace eXtra Voice Recorder Pro. Jak již samotný název napovídá, tento program vám umožní nahrávat audio záznamy a následně je také zpracovat. Tady to každopádně ještě nekončí. Program totiž dokáže společně s nahráváním stopy také zapisovat poznámky, což se může hodit například studentům.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

 

Dnes nejčtenější

.