Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Trance X

Pamatujete si ještě na legendární hru, ve které jste museli stavět co možná nejvyšší věž, kdy jste konkrétně na sebe stavěli jednotlivé bloky? Tak přesně tento herní zážitek si můžete připomenout díky aplikaci Trance X, která je dnes k dostání zcela zdarma.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

gTasks Pro for Google Tasks

Pokud jste dosud nenašli úkolovou aplikaci, která by vám vyhovovala, tak třeba si zamilujete právě gTasks Pro. Aplikace podporuje připomínky založené na lokalitě, takže v momentě, kdy se budete nacházet v určité oblasti, tak vám gTasks zašle připomínku. Můžete si synchronizovat vaše úkoly s Google Task napříč všemi iOS zařízeními.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

Be Focused Pro – Focus Tmer

Čas od času má problémy se sníženou produktivitou pravděpodobně každý. S tímto problémem naštěstí dokáže zajímavým způsobem pomoct aplikace Be Focused Pro – Focus Timer, která vaši práci rozdělí do několika kratších intervalů. Ty jsou navíc prokládány přestávkami, díky čemuž se budete daleko lépe soustředit a nebudete tak mrhat časem. Následně si navíc můžete prohlédnout statistiky a případně na sobě pracovat.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Notebooks – Write and Organize

Jak již samotný název napovídá, aplikace Noteboks – Write and Organize vám dokáže posloužit jakožto perfektní parťák pro zapisování nejrůznějších poznámek a dokumentů. Program vám umožní text dokonce i formátovat pro lepší přehlednost, jednotlivé zápisky organizovat a mít tak obecně nad vším kontrolu.

  • Původní cena: 349 Kč (179 Kč)

Cloud Outliner Pro

Další aplikace, která dokáže posunout vaši produktivitu kupředu, je Cloud Outliner Pro. Tento nástroj slouží pro zapisování, organizování a plánování vašich projektů, plánů, návrhů a dalších. Veškeré záznamy jsou navíc automaticky synchronizovány prostřednictvím iCloudu.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

World of Dinosaurs: AR

Aplikace World of Dinosaurs je cílena především na děti, avšak potěšit dokáže i dospělé. Jak už z názvu vyplývá, tak tento názor vás dokáže provést světem dinosaurů a poskytnout vám tedy hromadu zajímavých informací. Naučit se můžete spoustu věcí z anatomie, způsobu života a dokonce si je můžete prohlédnout prostřednictvím rozšířené reality (AR).

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

GoCoEdit – Code & Text Editor

Aplikaci GoCoEdit ocení především vývojáři. S pomocí tohoto programu si totiž můžete procházet a různě upravovat scripty v nejrůznějších programovacích jazycích, a to lokálně i vzdáleně. To mimochodem funguje i v rámci aplikace pro Apple Watch, kde si je taktéž můžete prohlédnout.

  • Původní cena: 229 Kč (149 Kč)

Dnes nejčtenější

.