Zavřít reklamu

Jste-li majiteli sluchátek AirPods Pro či AirPods 3, máme pro vás zajímavou zprávu. Apple totiž vypustil na veřejnost nové firmwary pro tato sluchátka.

Ačkoliv Apple u updatů firmwarů světu nesděluje, jaké novinky a opravy v nich přináší, dá se očekávat, že se i tentokrát jedná ryze o opravnou aktualizaci snažící se vyřešit nejrůznější neduhy sluchátek AirPods 3 a AirPods Pro. Podrobností bychom se nicméně mohli teoreticky dočkat v následujících dnech po prvních větších testech sluchátek s novým softwarem.

V případě AirPods Pro nese firmware označení 4A402, u AirPods 3 je to pak označení4B66. Jeho instalace probíhá automaticky a tak je možné, že už jej ve svých sluchátkách máte, aniž byste o tom věděli. K povolení instalace je totiž stačí jen připojit k iPhonu a o vše ostatní už se postarají samy. Verzi firmwaru si zkontrolujete po jejich připojení na iPhonu v sekci Nastavení –  Obecné – Informace a v nich si najdete sekci AirPods, která obsahuje detaily o firmware. Pokud bude stále starý, přestože jsou sluchátka již delší dobu připojena k iPhonu a byla i nějakou dobu v krabičce, zkuste AirPody připojit ještě k nabíjení.

AirPods můžete zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.