Zavřít reklamu

Jste-li uživatelé komunikátoru WhatsApp a zároveň majiteli iPhonu, následující řádky vás jistojistě potěší. Vývojáři přispívající na portál WABetaInfo totiž právě v betě WhatsAppu objevili pár velmi zajímavých novinek, které jsou zaměřené na zvýšení soukromí uživatelů. O co přesně se jedná?

V kódu bet WhatsApp na iOS objevili vývojáři konkrétně informace o možnosti skrýt u vybraných kontaktů vaši profilovou fotografii, která je jinak viditelná pro každého, kdo s vámi zahájí komunikaci. To však není ani zdaleka vše. Meta, pod kterou WhatsApp spadá, si pro něj totiž dále připravuje možnost skrýt údaje o poslední aktivitě a to taktéž u vybraných kontaktů, díky čemuž tak bude “pohyb na WhatsApp” daleko lépe maskovatelný než je tomu nyní. V současnosti sice pár nastavení pro správu viditelných informací o vás je, avšak nejsou nikterak propracované a tudíž blížící se upgrade rozhodně potěší. 

Kdy přesně se novinek dočkáme není bohužel v tuto chvíli tak úplně jasné. První náznaky jejich příchodu se totiž objevily již v září s tím, že později byly z bety odstraněny. Je tedy zcela evidentní, že práce na novinkách probíhají dlouhodobě. Ani jedna z nich navíc zatím nebyla oficiálně oznámena, takže je možné, že s nimi Meta stále není zcela spokojena a proto bude jejich vývoj ještě nějakou chvíli pokračovat. 

Dnes nejčtenější

.