Zavřít reklamu

Počasí za okny již pomalu ale jistě přestává přát řadě venkovních fitness aktivit, a méně otužilí příznivci pohybu se přesouvají do tepla svých domovů. Pokud i vás klesající teploty vyhnaly z ulic, parků a hřišť mezi čtyři stěny vašeho domova, máme pro vás pět tipů na aplikace pro Apple Watch, se kterými si zacvičíte i uvnitř.

Nike Training Club

Pokud hledáte kvalitní, bezplatnou aplikaci, která vyjde vstříc vašim potřebám, pak je Nike Training Club tou správnou volbou. Aplikace se vyznačuje charakteristickým designem a nabízí celou řadu cvičení pro začátečníky i pokročilé. Najdete zde jak jednotlivé bloky, tak i komplexnější programy, a sami se můžete rozhodnout, jakému typu cvičení dáte přednost, na jakou svalovou skupinu se chcete zaměřit, jakou náročnost a délku cvičení zvolíte, nebo zda budete cvičit s náčiním či bez něj.

Aplikaci Nike Training Club stáhnete bezplatně zde.

Fitify

Pokud chcete podpořit tuzemské tvůrce a zároveň hledáte aplikaci, která bude sestavená skutečnými odborníky, pak byste rozhodně měli sáhnout po Fitify. Fitify nabízí různé druhy cvičení s vlastní vahou i s pomůckami, možnost vytvoření cvičebního plánu na míru, a především je kompletně v češtině. Samozřejmostí jsou i kvalitní videa s názornými ukázkami jednotlivých cviků.

Aplikaci Fitify stáhnete bezplatně zde.

Streaks Workout

Aplikaci Streaks Workout si s sebou můžete vzít nejen do tělocvičny nebo na venkovní hřiště, ale skvěle se s ní dá cvičit také v prostředí vašeho domova. Najdete zde desítky různých cvičení s vlastní vahou, možnost sestavení vlastního cvičebního plánu, integraci s Apple Music nebo třeba možnost volby délky cvičení. Aplikace Streaks Workout se může pochlubit jednoduchým, přehledným uživatelským rozhraním, a je multiplatformní, takže ke cvičení můžete využít třeba také svou Apple TV.

Aplikaci Streaks Workout stáhnete bezplatně zde.

Carrot Fit

Carrot Fit je sice placená aplikace, rozhodně se ale jedná o dobře investované peníze. Tato fitness aplikace je nejen vtipná – přičemž míru a styl vtipnosti si můžete do jisté míry přizpůsobit sami – ale umí vám také naservírovat ideální cvičení, které vám navíc zabere pouhých sedm minut, takže na nedostatek času se v tomto případě nemůžete vymlouvat ani omylem.

Aplikaci Carrot Fit stáhnete za 129 korun zde.

Dnes nejčtenější

.