Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

ProShot

Nativní aplikace Fotoaparát se dokáže postarat o vcelku kvalitní fotografie. Pokud ale hledáte něco víc, tak byste se měli přinejmenším podívat na program ProShot. Tento nástroj vám totiž umožní si při focení upravit řadu atributů a nemá ani problém se zaznamenáváním do formátu RAW.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

Titan Quest HD

Po delší době do akce znovu zavítala oblíbená hra Titan Quest HD, která potěší především milovníky napínavých RPG. V tomto titulu budete spolu s vaším hrdinou čelit hordám hrůzostrašných nepřátel a postupně tak budete postupovat hrou. Hra by měla nabídnout více než 60 hodin zábavy a postupné vylepšování postavy.

  • Původní cena: 179 Kč (49 Kč)

Color Camera – Color Picker

Další zajímavou aplikací, která pracuje s barvami, je ColorCamera – Color Picker. Tento nástroj taktéž potěší především grafiky a designéry, jelikož dokáže z vašich fotografií vytáhnout ty nejdůležitější barvy, jež tvoří samotné barevné schéma. Jak to celé vypadá a funguje naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Smash the Code

Typ hry, která se bude snažit zavařit váš mozek! K dispozici budete mít 10 pokusů k uhádnutí čtyřmístného kódu. Po každém nepovedeném obdržíte nápovědu, která se vám pokusí otevřít oči. Smash the Code obsahuje režimy pro více hráčů, kde můžete soutěžit s ostatními hráči!

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Extreme Agenda

Klíčem k maximální produktivitě je bezesporu zapisování jednotlivých úkolů a jejich následné plánování. S tímto by vám mohla pomoct aplikace Extreme Agenda, která kombinuje schopnosti nativních Připomínek, Poznámek a Kalendáře. Poslouží vám tedy nejen pro zapisování a plánování zmiňovaných úkolů, ale i pro tvorbu nejrůznějších seznamů a řadu dalších činností.

  • Původní cena: 229 Kč (149 Kč)

Sleepin‘ Guy

Do akce dnes také zamířila vcelku zajímavá adventura Sleepin‘ Guy, ve které se vydáte do snové říše. Sami se přitom zhostíte role příjemného muže, kterého bohužel sužuje jeden problém – nemůže se totiž probudit ze svých snů. Vaším úkolem mu bude v tomto pomoct. Konkrétně na vás čeká 25 úrovní a řada hádanek.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Vault – Keep your files hidden

Jak již samotný název napovídá, aplikace Vault – Keep your files hidden vám dokáže posloužit jakožto sejf pro vaše soubory, u kterých si nepřejete, aby k nim mohl přistoupit někdo jiný. Tento program vám umožní zmiňované soubory uzamknout s pomocí PINu a Touch ID či Face ID.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.