Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

DEEMO

Zahrajte si opravdu originální, rytmickou hudební hru, která vás přenese do poutavého příběhu. DEEMO je městské fantasy s ručně kresleným vizuálem. Obsahuje krásnou galerii příběhu s příjemným hudebním podkresem.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Mars Power Industries

Jestliže vás baví logičtější hry, možná by vás mohl zaujmout titul Mar Power Industries. Jedná se o parádní logickou hru, ve které vám půjde o takzvané lidské hybridy a nejrůznější zdroje. Vše se přitom odvíjí od správných voleb, bez kterých se zkrátka nedostanete kupředu.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Remember: Stickies Widget

Stává se vám někdy, že občas na něco zkrátka zapomenete? V takovém případě by se mohla hodit praktická aplikace Remember: Stickies Widget, která vám zpřístupní praktický widget. Ten můžete využít pro zapsání poznámek, které byste právě neměli zapomenout. Následně si tento bloček můžete umístit například na hlavní plochu a mít jej tak vždy na očích.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Picolla – Be Bohemian

S pomocí aplikace Picolla – Be Bohemian můžete rychle a jednoduše proměnit vaše selfie snímky do podoby uměleckých děl. Tento nástroj vám konkrétně umožní vytvářet nesmírně zajímavé fotografie, které můžete „okořenit“ nejrůznějšími květinami, zajímavým pozadím a textem. Jak to celé vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Touch Search+

Zakoupením aplikace Touch Search + získáte parádní a vcelku praktický nástroj, který vám do značné míry usnadní vyhledávání. Jednoduše vám totiž stačí zadat klíčová slova a aplikace automaticky prohledá internetové vyhledávače, slovníky, různé portály, nákupní stránky a podobně.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Coco Tule

Dnešní článek si zakončíme parádní aplikaci Coco Tule: Best Cutout Tool, s jejíž pomocí můžete jednoduše odstranit pozadí z vašich fotografií. Pro co možná nejlepší detekci subjektu a pozadí využívá program možností umělé inteligence a propracovaných algoritmů, díky čemuž si se samotným úkolem poradí v řádu sekund.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

PropFun Pro

S pomocí aplikace PropFun Pro – magic camera se můžete náramně zabavit. Tento nástroj totiž nabízí řadu nejrůznějších a někdy až šílených filtrů, které následně můžete aplikovat na (nejen) vaše selfie snímky. O možnostech programu vám v tomto případě více napoví níže přiložená galerie.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

ProMovie Recorder+

ProMovie Recorder+ je výkonná a funkcemi nabitá aplikace pro všechny, kteří chtějí focení a pořizování videí na svůj iPhone posunout na novou úroveń. ProMovie nabízí bohaté možnosti úprav vašich záběrů, manuální přizpůsobení při focení a natáčení, ale také podporu celé řady externího příslušenství.

  • Původní cena: 79 Kč (25 kč)

 

Dnes nejčtenější

.