Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Je tu nový týden a s ním i nová Sleva pro vás u našeho partnera Mobil Pohotovost. I tentokrát spadla cena zlevněného produktu o velmi slušnou částku, díky čemuž pro vás bude zcela určitě velmi lákavý – tím spíš, když se jedná o topy model v rámci své cenové kategorie. Řeč je konkrétně o parádních bezdrátových nabíječkách Prestigo ReVolt, které nyní seženete díky slevovému kódu o 20 % levněji.

Jste-li příznivci bezdrátového nabíjení, sleva, kterou si pro vás náš partner Mobil Pohotovost přichystal na tento týden, vás zaručeně potěší. Volba totiž tentokrát padla na bezdrátové nabíječky Prestigo ReVolt. Do slevy se dostaly konkrétně tři modely, kdy jeden je určený hlavně pro nabíjení produktů od Samsungu a zbylé dva pak vždy pro tři Apple produkty – konkrétně Apple Watch, AirPods a iPhone. Všechny nabíjecí místa vždy nabíjí elektroniku maximální možnou rychlostí, díky čemuž tak jimi lze skoro nahradit klasické kabelové nabíjení. 

Běžná cena trojitých nabíjecích docků pro Apple a Samsung produkty je 1690 Kč, u klasické bezdrátové nabíječky se pak bavíme o 1290 Kč. Se slevovým kódem lsa však lze nyní tyto produkty získat o 20 % levněji.

Dnes nejčtenější

.