Zavřít reklamu

Ačkoli se to momentálně ještě nemusí zdát, Vánoce jsou tu za chvíli. Pokud tak nechcete shánět dárky až „na poslední dobrou“, je čas s nákupem začít. Možná máte v rodině či okruhu přátel a známých někoho, kdo nedá dopustit na svůj iPad. Na tento velmi oblíbený jablečný tablet je samozřejmě značné množství příslušenství, přičemž radost udělá i ochranný obal za pár stovek. Pojďme se tedy na nějaké dárky pro majitele iPadu podívat.

Dárky do 1000 korun

Držák na tablet AKASA

Pro sledování videí, filmů či psaní se hodí mít tablet na stole v horizontální či vertikální poloze. Jelikož není vhodné jej opírat například o sklenici, můžeme doporučit tento držák. Je stabilní a vyrobený z odolného materiálu. Potěší také cenou, neboť je k dostání za pouhých 319 korun.

Držák na tablet AKASA zakoupíte zde

Čistič displeje WHOOSH!

Nemá žádný smysl vykládat, že displeje jsou dosti náchylné na upatlání či jiné znečištění. Tyto problémy odstraní čistič displeje od značky WHOOSH! Prodejce se chlubí, že jakmile chcete čistý displej bez bakterií a virů, je tento produkt jasnou volbou. Je přírodní, netoxický a bez alkoholu. V balení navíc naleznete hadřík. Jeho cena je 415 korun.

Čistič displeje WHOOSH! můžete zakoupit zde

Cellularline Glass pro Apple iPad

V souvislosti s jablečnými produkty máloco mrzí více, než prasklý displej, jehož oprava není nikdy levnou záležitostí. Kromě náležité opatrnosti se dá podobným scénářům předcházet také kvalitním ochranným sklem. Toto ochranné sklo disponuje zaoblením 2,5D, tloušťkou 0,33 mm a tvrdostí 9H. Určené je pro iPad Air 10,9″ (2020), iPad Pro 11″ (2020), iPad Pro 11″ (2018) a iPad Pro 11″ (2021). Ovšem po kliknutí na níže uvedený odstavec stačí scrollovat níže a naleznete alternativy pro všemožné úhlopříčky. Ceny se pochopitelně liší. V tomto případě ochranné sklo stojí 469 korun.

Ochranné sklo Cellularline Glass pro Apple iPad koupíte zde

Snímek obrazovky 2021-11-06 v 12.33.10

Dárky do 1500 korun

Čtečka SD karet

Možná budete chtít rodině či známým promítat fotky. Jelikož ale máte iPad a fotografie jsou uložené na SD kartě, může se jednat o problém. Ten ale není neřešitelný s touto čtečkou paměťových karet. Redukce má koncovku USB-C. Je tedy třeba pamatovat, že není vhodná pro všechny iPady. Poslouží ovšem také k MacBookům. Její cena je 1070 korun.

Čtečku paměťových karet můžete zakoupit zde

Epico Type-C HUB PAD (for Apple iPad Pro)

Využití iPadu může být se správným příslušenstvím pořádně košaté. Takový hub od společnosti Epico přidá vašemu iPadů s USB-C konektorem několik nesmírně praktických portů. Tento kousek poskytne USB-C 3.2 Gen 1 (USB 3.0), konektory HDMI, USB-C 3.2 Gen 1 (USB 3.0), 3,5 mm jack, SD karta a microSD karta. Plusem je pak velmi sympatický design a skutečnost, že HUB může posloužit také vašemu MacBooku. Jeho cena je 1228 korun.

Hub pro iPad zakoupíte zde

Pouzdro Apple Smart Cover

Jablečný tablet se neřadí zrovna mezi nejlevnější zařízení. Nikdy tedy neuškodí mít jej v pěkném a spolehlivém krytu. Tento kryt chrání iPad i z přední strany. Při otevření se iPad probudí a při zavření uspí. Nastavitelné polohy udělají z iPadu skvělý stroj na psaní, sledování videí či parťáka pro FaceTime. Vyrobený je z jednoho kusu polyuretanu. Kompatibilní je pro iPad Air 3. generace, iPad 7,8,9 a iPad Pro 10,5″. K dispozici je v oranžové, černé, tmavě zelené, tmavě zelené, fialové a teal barvě. Cena je 1390 korun.

Pouzdro Apple Smart Cover můžete zakoupit zde

Dárky do 5000 korun

Apple Pencil (1. a 2. generace)

Jste-li vy či potenciální obdarovaný umělecky založení, je Apple Pencil trefa do černého. S tímto perem se dá s trochou umu doslova kouzlit. Je ale třeba zvolit správnou generaci pro váš iPad. Apple 1. generace je kompatibilní s iPad (6., 7., 8. a 9. generace), iPad mini 5, iPad Air 3, 12,9″ iPad Pro (1. i 2. generace), 10,5palcový iPad Pro a 9,7palcový iPad Pro. Apple Pencil 2. generace spárujete s iPadem mini 6, iPadem Air 4, 12,9palcový iPad Pro (3. generace) a novější a 11palcový iPad Pro (1. generace) a novější. Cena 1. generace je 2590 korun, 2. generace vás přijde na 3490 korun.

Apple Pencil 1. generace koupíte zde

Apple Pencil 2. generace koupíte zde

 

Apple Smart Keyboard

Díky Smart Connectoru můžete se správným příslušenstvím udělat z vašeho iPadu praktický laptop. Klávesnice je velmi pohodlná a zároveň poslouží také jako pohodlný kryt obrazovky. Kompatibilní je s iPad Air 3. generace, iPad 7,8,9 a iPad Pro 10,5″. Její cena je pak 4690 korun.

Apple Smart Keyboard můžete zakoupit zde

Sluchátka Apple AirPods 3

Apple nedávno konečně přišel s třetí generací základních bezdrátových sluchátek AirPods. O nich jsme slýchávali už tak dlouho, že se chvílemi zdálo, že je Apple nikdy světu neukáže. Jablečné tablety se skvěle hodí taktéž na sledování filmů. Tu a tam není zrovna vhodné používat reproduktory. Vždy je tedy vhodné mít po ruce bezdrátová sluchátka. Více se o Apple AirPods 3 můžete dozvědět v jednom z našich minulých článků. Jejich cena je 4990 korun.

Apple AirPods 3 můžete zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.