Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Notability

Aplikaci Notability pravděpodobně ani nemusíme představovat. Jedná se o jedno z nejoblíbenějších řešení pro zápis nejrůznějších poznámek, přičemž samozřejmě nechybí řada úžasných funkcí. S pomocí tohoto programu je možné poznámky nejen vytvářet, ale také různě upravovat, anotovat, organizovat je, nahrávat si audio a podobně. Nechybí ani podpora Apple Pencil u iPadu.

  • Původní cena: 229 Kč (Zdarma)

AirDisk Pro

Aplikace AirDisk Pro vám umožní propojit iPhone či iPad s vaším Macem a počítačem. Díky tomu si tak můžete například z iPhonu procházet soubory uložené na druhém zařízení a případně s nimi rovnou pracovat – pokud se tedy jedná o multimédia, můžete si je rovnou přehrát.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

LunarSight

Pokud vás zajímá vesmír, Měsíc a vše, co s touto tematikou souvisí, můžete vyzkoušet aplikaci LunarSight. Získáte v ní informace o měsíční fázi, můžete si nastavit upozornění na úplněk nebo nov, zjistit podrobné údaje o aktuální situaci nebo se na vše s předstihem podívat do kalendáře. Aplikace také nabízí widget na plochu iPhonů s iOS 14.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Contacts Backup – Easy Export

Jak již samotný název napovídá, aplikace Contacts Backup – Easy Export vám dokáže posloužit při správě vašich kontaktů. Tento nástroj totiž slouží pro kompletní zálohu celého adresáře, kterou následně můžete exportovat do formátu XLSX, vCard, CSV a sdílet, nebo s pomocí programu zálohu obnovit.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

It’s About Time!

Jednoduchá aplikace It’s About Time! slouží k jedinému účelu. Tento nástroj totiž dokáže proměnit váš iPhone, iPad, ale také Apple TV do podoby jednoduchých hodin a následně tak pouze zobrazit aktuální čas. Vy si přitom můžete navolit, v jakých barvách bude program fungovat.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Easy Sum

Aplikace Easy Sum – Shopping List vám do značné míry dokáže usnadnit například nakupování, konkrétně tedy počítání částky, kterou budete za daný nákup platit. Ve zkratce by se dalo říct, že se jedná o praktický kalkulátor, který počítá s tím, že některé položky je nutné vynásobit počtem kusů a podobně.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.