Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

Quick Timer Plus

Nevyhovuje vám nastavení odpočtu prostřednictvím nativní aplikace Hodiny na vašem iPhonu? Můžete k tomuto účelu využít zkratku s názvem Quick Timer Plus. Po jejím spuštění se vám zobrazí menu, ve kterém můžete vybrat časovač. Jednotlivé intervaly můžete upravit v nastavení zkratky.

Zkratku Quick Timer Plus stáhnete zde.

Triple Alarm

Patříte mezi chronické spáče, dělá vám problém vstát na první zazvonění budíku, a nemáte důvěru v odkládání? S pomocí zkratky jménem Triple Alarm si můžete rychle a snadno nastavit automaticky tři časy buzení s pětiminutovými intervaly.

Zkratku Triple Alarm stáhnete zde.

MedLog

Zkratka MedLog je užitečným pomocníkem pro všechny, kteří berou jakoukoliv medikaci nebo třeba doplňky stravy. S pomocí této zkratky si můžete vytvořit váš vlastní seznam léků a doplňků stravy, a poté snadno a rychle provádět záznamy nebo zobrazit přehledy.

Zkratku MedLog stáhnete zde.

Charging Notification

S pomocí zkratky jménem Charging Notification si můžete na vašem iPhonu nastavit procento úrovně nabití baterie, při kterém chcete obdržet notifikaci. Požadovanou úroveň nabití vyberete v jednoduchém menu, a jakmile této úrovně bude při nabíjení dosaženo, váš iPhone vás na tuto skutečnost upozorní.

Zkratku Charging Notification stáhnete zde.

 

Wall Agenda

Wall Agenda je zajímavá a užitečná zkratka, s jejíž pomocí si na tapetě na zamčené obrazovce vašeho iPhonu můžete nechat zobrazit důležité informace. Jedná se o údaje, jako je třeba aktuální teplota, datum, den v týdnu nebo základní údaj o aktuálním počasí.

Zkratku Wall Agenda stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.