Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

ISS Real-Time Tracker 3D

Jestliže se zajímáte o měsíc, tak by vám určitě neměla uniknout zajímavá aplikace ISS Real-Time Tracker 3D. Tento program vám totiž ukáže planetu Země z pohledu Mezinárodní vesmírné stanice (ISS). Tento obraz představuje podobu Země v reálném čase. Jak to ve finále vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

SwiftCall: Auto Dialer & CRM

Jak již samotný název napovídá, aplikace SwiftCall: Auto Dialer & CRM slouží pro daleko rychlejší vytáčení vašich kontaktů. Tato aplikace cílí především na zaneprázdněné lidi v byznys sféře, kteří mají různé seznamy s kontakty. Obrovskou výhodou je, že si SwiftCall: Auto Dialer & CRM poradí s importem kontaktů ve formátu CSV a vaše hovory můžete inicializovat přímo z vašich Apple Watch. Aplikace nabízí řadu dalších funkcí a hlavně vám připomíná, co s kterým kontaktem potřebujete vyřešit.

  • Původní cena: 1050 Kč (899 Kč)

TV Remote – Universal Remote

Napadlo vás někdy, že by mohlo být fajn, kdybyste televizi ovládali za pomocí vašich Apple Watch? V takovém případě byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci TV Remote – Universal Remote, která jablečné hodinky dokáže proměnit ve všestranný dálkový ovladač. Seznam podporovaných televizorů naleznete přímo v popisu v App Storu.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Dnes nejčtenější

.