Zavřít reklamu

Ve čtvrtek 28. října oslaví AirPods Pro rovné dva roky od svého odhalení. To totiž proběhlo již v roce 2019 skrze tiskovou zprávu, po jejímž zveřejnění začal Apple sluchátka okamžitě prodávat. S ohledem na jejich “věk” je proto každému zřejmě nad slunce jasné, že se v dohledné době musíme dočkat jejich nové verze. A právě potenciální fotky nabíjecího pouzdra pro AirPods Pro 2 se nyní dostaly na veřejnost. 

Nad designem AirPods Pro 2 visí v tuto chvíli stále celá řada otazníků, což otevírá možným únikům informací a fotek poměrně výrazně vrátka. Úniky totiž nejsou logicky ničím vyvratitelné, jelikož se ani přední zdroje neshodnou na tom, zda nové AirPods Pro dorazí ve stejném designu jako jejich předešlá generace, či u nich Apple vsadí na něco úplně jiného. Například podle zdroje portálu MacRumors se například zdá, že má Apple blíž ke druhé variantě, jelikož postykl portálu fotky zachycující novou generaci nabíjecího pouzdra právě pro AirPods Pro. Prohlédnout si jí můžete vedle tohoto odstavce. 

Jak můžete sami na snímcích vidět, nová verze nabíjecího pouzdra se od té předešlé přespříliš neliší. Na její spodní straně jsou nově umístěny výdechy reproduktorů, které by měly sloužit pro přehrávání zvuků v rámci funkce Najít, díky čemuž by byla sluchátka snáze dohledatelná. Na boku krabičky je pak otvor pro provlečení šňůrky například na klíče či cokoliv podobného. Jelikož se však velmi pravděpodobně jedná jen o prototyp, může se jak řešení pro šňůrku, tak i otvory pro reproduktory nakonec z pouzdra poroučet. 

Obecně se očekává, že se nová generace AirPods Pro odhalí v průběhu příštího podzimu s tím, že by se mohla kromě přehrávání zvuku naučit třeba i monitorovat základní zdravotní funkce svého majitele skrze zdravotní senzory. Počítá se rovněž s lepší výdrží, lepším podáním zvuku či vyšší odolností proti prachu a vodě. Jak již ale bylo zmíněno výše, všechny tyto spekulace je zatím třeba brát do značné míry s rezervou, jelikož nás od představení sluchátek stále dělí hromada času. 

Dnes nejčtenější

.