Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Je tu nový týden a s ním i nová Sleva pro vás u našeho partnera Mobil Pohotovost. I tentokrát spadla cena zlevněného produktu o velmi slušnou částku, díky čemuž pro vás bude zcela určitě velmi lákavý – tím spíš, když se jedná o topy model v rámci své cenové kategorie. Řeč je konkrétně o parádní nabíjecí držák do auta FIXED Mate.

FIXED Matic

Mobilní držák do auta je s trochou nadsázky povinnou výbavou každého řidiče. K dispozici jich je sice v současnosti celá řada, jen zlomek z nich však lze považovat za kvalitní a především pak skutečně komfortní. Zařadit se mezi ně rozhodně dá model FIXED Matic umístitelný do mřížky ventilátoru s podporou 15W bezdrátového nabíjení. Jedná se o model s automaticky uzavíratelnými a rozevíratelnými “kleštěmi”, které vždy pevně uchytí váš telefon a odolají i veškerým otřesům při jízdě. Pro vytažení pak stačí stisknout dotykové tlačítko a “kleště” se rázem uvolní. Zkrátka a dobře, velmi pohodlné řešení pro každého milovníka komfortu. 

Běžná cena držáku je 990 Kč, díky slevovému kódu lsa jej však můžete získat jen za 594 Kč – tedy téměř o 400 Kč levněji. 

Držák FIXED Matic lze zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.