Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Backpack Studio

Backpack Studio je skvělá aplikace nejen pro tvůrce podcastů. Do aplikace si předpřipravíte hudební znělky – ty můžete importovat odkudkoli. Následně spustíte nahrávání a můžete začít s hovořením a přehráváním znělek. Backpack Studio se pyšní podporou externích mikrofonů i mixážních pultů, přímo z aplikace váš podcast můžete nasdílet, kamkoli si jen vzpomenete.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Severed

Ve hře Severed se zhostíte role jednorukého bojovníka Saši, který se se svým mečem nachází na nepředstavitelné cestě. Vaším úkolem bude probojovat se skrze řadu nepřátel, uprchnout z děsu plného světa a úspěšně najít svou rodinu.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

RecipeBox – Save Your Recipes

Aplikace RecipeBox – Save Your Recipes je skvělým pomocníkem pro všechny, kdo rádi vaří a pečou. Pomůže vám se správou, ukládáním a vyhledáváním vašich receptů, s její pomocí můžete ale také pohodlně a efektivně plánovat vaše jídelníčky, sestavovat nákupní seznamy podle vašich receptů, a mnoho dalšího.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Colorscape – color your Photos

Máte rádi omalovánky? A jak by se vám líbilo, kdybyste si mohli omalovánky vytvořit z vašich vlastních fotografií na iPhonu? Právě to vám totiž umožňuje aplikace s názvem Colorscape – Color your photos. Omalovánky si můžete jednoduše vytisknout a vybarvit, nebo je proměnit v takzvaný pixel art.

  • Původní cena: 179 Kč (Zdarma)

Mideo: Record Video With Music

Stažením aplikace Mideo: Record Video With Music získáte zajímavou a částečnou alternativu za nativní Fotoaparát. Jak už z názvu vyplývá, tento program slouží pro nahrávání videa, přičemž vám umožní jej nahrávat přímo s hudbou. To znamená, že můžete mít zapnuté přehrávání (například ze Spotify/Apple Music apod) a přitom i natáčet. Během toho samozřejmě můžete přistupovat do ovládacího centra a například skladby přepínat.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

InsTake – for Instagram

Jestliže se řadíte mezi milovníky sociální sítě Instagram, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci InsTake – for Instagram. S pomocí tohoto nástroje můžete jednoduše repostovat příspěvky, videa i příběhy, kopírovat hashtagy a sledovat přehledy se sledujícími.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Awesome Calendar

Nyní můžete automaticky synchronizovat obsah se všemi kalendáři, které jste měli, sepsat seznam vašich úkolů, vytvořit poznámky s fotografiemi, zkontrolovat počasí a mnoho dalších věcí a to vše s Awesome Calendar. Tato elegantní aplikace vám umožní organizovat svůj život a je také perfektní možností pro týmové projekty. Stává se vám, že jste pryč z práce a potřebujete si okamžitě zkontrolovat váš budoucí program? V ten moment stačí otevřít Awesome Calendar.

  • Původní cena: 499 Kč (249 Kč)

Dnes nejčtenější

.