Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

Reverse Image Search

S pomocí zkratky jménem Reverse Image Search můžete snadno a rychle využít funkci reverzního vyhledávání obrázků na internetu. Zkratka spolupracuje s nativními Fotkami na vašem iPhonu, reverzní vyhledávání probíhá ve spolupráci s platformou Obrázky Google.

Zkratku Reverse Image Search stáhnete zde.

Meme Generator

Zkratka Meme Generator je nezbytným doplňkem pro všechny milovníky a tvůrce memů. Jak název napovídá, s pomocí tohoto šikovného nástroje si na vašem iPhonu můžete během chvilky snadno vytvořit meme z jakékoliv fotografie z fotogalerii vašeho telefonu, ale i z internetu.

Zkratku Meme Generator stáhnete zde.

Combine Images

Combine Images je velice užitečná zkratka, s jejíž pomocí můžete snadno a rychle vytvořit jednoduchou koláž ze snímku ve fotogalerii vašeho iPhonu. V rámci zkratky si můžete nastavit způsob řazení fotografií, mezery a další parametry, jako je třeba uspořádání do mřízky nebo do jedné linie.

Zkratku Combine Images stáhnete zde.

Hide Photos

Chcete skrýt vybrané fotky z vašeho iPhonu na opravdu bezpečné místo? Zkratka s názvem Hide Photos vám umožní vybrat snímky, které chcete ukrýt před nepovolanými zraky, a uloží je do složky v nativních Souborech na vašem iPhonu. Je na vás, zda se původní fotografie rozhodnete smazat či nikoliv. S pomocí této zkratky můžete ukryté fotografie opět kdykoliv obnovit.

Zkratku Hide Photos stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.