Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Tsuro – The Game of the Path

Vybudujte si svou vlastní cestu s hrou Tsuro: The Game of the Path. Pokládejte dlaždice a posouvejte podél nich svůj kámen – ale opatrně. Své cesty si staví i vaši protihráči, a rozhodnutí, která při setkání s nimi učiníte, ovlivní celou vaši hru.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Color Wheel

Aplikace Color Wheel potěší především designéry, grafiky, vývojáře a ostatní, kteří potřebují pracovat s barvami, případně zvolit správnou barevnou kombinaci pro své projekty. Tento nástroj vám dokáže posloužit jakožto paletka, a to v hned několika barevných modelech. Jednotlivé zápisy barev v různých modelech si pak můžete uložit a okamžitě překopírovat.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Incerdibox

Pokud se řadíte mezi milovníky zajímavých her a muziky zároveň, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul Incredibox. V této hře budete moci vytvářet svou vlastní muziku, s čímž vám pomůže skupina zkušených beatboxerů. Vám už jen stačí si zvolit oblíbený hudební styl a můžete se rovnou pustit do skládání.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Distressed FX

S aplikací Distressed FX můžete své obyčejné fotografie přeměnit v umělecká díla. Filtry jsou inspirované umělkyní z Tennessee Cheryl Tarrant, která má jedinečný a originální styl.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Cultist Simulator

Nezávislá karetní hra Cultist Simulator nabízí velmi zajímavou hratelnost, ve které budete kombinovat karty a pomocí toho si tak tvořit vlastní příběh. Založíte jeden z kultů, který budete následně také rozvíjet. Samozřejmě vás čekají i nepřátelé a podle tvůrců až 40 hodin zábavy.

  • Původní cena: 179 Kč (49 Kč)

Remove Objects

Určitě jste se již někdy setkali se situací, kdy jste zachytili parádní moment, ale finální snímek vám zkazil nějaký nevyžádaný objekt. S tímto problémem si dokáže poradit aplikaci Remove Objects. V té vám jednoduše stačí zvolit prostor, kde se daný objekt nachází a umělá inteligence se postará o jeho odstranění.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Export Contact

S pomocí aplikace Export Contact můžete rychle a jednoduše exportovat váš kompletní adresář a následně jej kupříkladu sdílet. Jedná se tak o poměrně elegantní způsob, jak si přetáhnout kontakty například do nového iPhonu či iPadu, případně jak je všechny zálohovat.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.