Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

5 Minute Journal: Self-Care

V akci dnes pořídíte například aplikaci 5 Minute Journal: Self-Care, jejíž cílem je udělat váš život šťastnějším. V rámci tohoto programu si totiž budete zapisovat, za co jste každý den vděční, což vám obecně pomůže vás posunout vpřed. Zároveň se tak dá předejít depresím.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Awesome Voice Recorder PRO AVR

Zakoupením aplikace AVR X PRO – Voice Recorder získáte parádní nástroj, který vám dokáže hravě nahradit nativní Diktafon. Tento program je tedy určen k nahrávání audio souborů, které vzápětí automaticky synchronizuje skrze iCloud, a zároveň vám poslouží jakožto správce těchto záznamů.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

Pedometer Plus

Jestliže hledáte nějakou velice jednoduchou a částečnou náhradu za nativní aplikaci Kondice, tak by vás možná mohl zaujmout nástroj Pedometer Plus. Tento program slouží jen a pouze na měření vašich kroků, přičemž si zároveň můžete nastavit svůj denní cíl a postupně se zlepšovat. Aplikace však zmiňovanou Kondici samozřejmě nenahradí.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.