Zavřít reklamu

Naprosto neuvěřitelnou vlnu zájmu vyvolal Apple spuštěním prodejů “obyčejného” čistícího hadříku na jeho produkty. Ačkoliv je jeho cena relativně vysoká, jablíčkáři jej nakupují jako o život, kvůli čemuž strmě vzrostla jeho dodací doba. Ze včerejšího jednoho měsíce totiž už poskočila na 10 až 12 týdnů – tedy jinými slovy dva a půl až tři měsíce. To znamená, že pokud jste jej chtěli někomu nadělit na Vánoce, ale ještě jste s objednávkami vyčkávali, nyní už je pozdě. 

Jen málokdo by zřejmě čekal, že čistící hadřík z dílny Applu způsobí mezi jablíčkáři takto velký poprask. Nenapovídaly tomu ostatně ani první hodiny prodejů, které žádné prodloužení dodací doby nepřinesly. Ještě v úterý ráno jste si tak mohli hadřík objednat tak, aby vám došel mezi 27. říjnem a 1. listopadem – tedy v nejbližší možnou dobu. Už včera však začala dodací doba produktu strmě růst a na naprosto absurdní úroveň se pak dostala v průběhu dnešní noci, kdy prakticky v celém světě včetně české republiky povyskočila na výše zmíněných 10 až 12 týdnů. Vzhledem k tomu se tak dá očekávat, že jablíčkáři, kterým dorazí již v následujících dnech, budou mít v rukou extrémně drahý artikl na překup. 

S trochou nadsázky by se až chtělo říci, že se Applu s hadříkem povedlo to, co zřejmě plánoval spíš u AirPods 3. generace – tedy vytvořil produkt, po kterém se uživatelé doslova utlučou, protože se bude jednat přesně o tu malou a cenově dostupnou blbůstku, kterou zkrátka každý chce. I díky tomu jej lze ostatně očekávat ve velkém právě pod vánočními stromečky jakožto malá pozornost pro ty, kteří mají Apple rádi. A co vy, ulovili jste si už svůj kousek? 

Dnes nejčtenější

.