Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Awesome Voice Recorder PRO AVR

Jestliže hledáte vhodnou alternativu za nativní řešení Diktafon, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Awesome Voice Recorder PRO AVR. S pomocí tohoto nástroje můžete pohodlně nahrávat audio záznamy, mít je následně perfektně pohromadě a přistupovat k nim odkudkoliv. Program totiž funguje i na jablečných hodinkách Apple Watch.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

Shift Keyboard for Apple Watch

Chybí vám na vašich Apple Watch standardní QWERTY klávesnice, kterou byste občas rádi použili namísto dosavadního diktování? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, mohla by vás zaujmout aplikace Shift Keyboard for Watch. Tento nástroj vám totiž takovouto klávesnici zpřístupní a umožní vám psát zprávy a iMessage.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Aviary

V dnešní době máme k dispozici řadu různých sociálních sítí. Jestliže se nejčastěji zdržujete na síti známé jako Twitter, zbystřete. Do akce se totiž dostala aplikace Aviary, která funguje jako praktický klient pro zmiňovanou sociální síť. Aplikace je určena pro iPhone, iPad a Apple Watch.

  • Původní cena: 199 Kč (129 Kč)

Dnes nejčtenější

.